Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Περιστέρι-Καματερό 0-0

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στο Περιστέρι και το Καματερό με τις δυο ομάδες να μένουν στο «άσφαιρο» 0-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α΄ΕΠΣΑ. Με αυτό τον βαθμό ο Όμιλος υποχώρησε στην 3η θέση, σε αντίθεση με το Καματερό που φιγουράρει στην 8η θέση με 23 βαθμούς έχοντας ματς περισσότερο από την Νέα Ιωνία και την Πεύκη. Το ματς ήταν μέτριο όσον αφορά το θέαμα με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι στο α’ μέρος χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Συρράκου, Γουβαλάρη και Χέλμη, ενώ οι φιλοξενούμενοι που ανέβηκαν στην επανάληψη δημιούργησαν ευκαιρίες δεν κατάφεραν να σκοράρουν αφού Μπόζας σε τετ α τετ νικήθηκε από τον Λιόνη ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Τρακόσης είδε το σουτ που επιχείρησε να φεύγει λίγο άουτ.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κώστας Αρζένης) Λιόνης, Καζιάνης, Μπούζας (65’ λ.τρ Βενέτης), Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Λειβαδάς (65’ Ψαράκης), Γκολφινόπουλος (46’ Πλέστης), Χέλμης, Συρράκος, Σαντριά.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Κώστας Ποζαπαλίδης) Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Αναστασιάδης, Μποζάς, Τσιριγώτης, Τρακόσης, Κοντόσταυλος (62’ Σπυρόπουλος), Καλογερόπουλος, Αθανασόπουλος (46’ Βασιλείου), Μπούγιας (72’ Παναγιωτόπουλος), Λέκκας.