Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Περιστέρι-Νέα Ιωνία 5-1

Published

on

Ταπεινωτική ήττα που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον της στην Α’ ΕΠΣΑ γνώρισε η Νέα Ιωνία από το εκπληκτικό Περιστέρι με 5-1 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο. Η ομάδα των βορείων προαστίων παρότι ήθελε πάση θυσία τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, έχοντας ωστόσο παράπονα από τη διαιτησία του Κοσικίδη.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αφήνει τους κυανοκίτρινους πολύ πίσω στην κατάταξη με τον υποβιβασμό να μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο. Άλλωστε, για να αποφευχθεί το μοιραίο θα πρέπει στα τέσσερα ματς που απομένουν, το συγκρότημα του Γιάννη Μαγγινα να πετύχει τουλάχιστον τρεις νίκες ελπίζοντας σε ήττες των Ιάσονα, Διάνα Ηλιούπολης, Χαλανδρίου και Πεύκης, κάτι που ασφαλώς πολύ δύσκολα θα συμβει. Άλλωστε με τα μέχρι τώρα δεδομένα και τους 27 βαθμούς που έχει η ομάδα των βορείων προαστίων, δύσκολα θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Όσον αφορά το Περιστέρι, το συγκρότημα του Κώστα Αρζένη δεν έδειξε έλεος και έφτασε στη νίκη και την 2η θέση με 48 βαθμούς. Μόλις στο 10′ ο Καζιάνης γύρισε τη μπάλα στον Χέλμη και ο τελευταίος έκανε το 1-0. Στο 38′ μετά από ωραία αντεπίθεση, οι Χέλμης, Ψαράκης και Κρούτι άλλαξαν τη μπάλα και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0. Στο 44′ ο Χέλμης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ψαράκη γράφοντας το 3-0. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 46′ με τον Νησαριώτη, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να έχει δοκάρι στο 61′ με σουτ. Στο 65′ το Περιστέρι σημείωσε και τέταρτο γκολ με τον Καζιάνη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 71′ ο Ντα Κόστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 57′ αποβλήθηκε ο προπονητής της Νέας Ιωνίας, Γιάννης Μαγγίνας αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή, Κοσικίδη, ο οποίος στο φύλλο αγώνα που συνέταξε αμέσως μετά το ματς ανέφερε το εξής:Στο 57′ απομάκρυνα από τον πάγκο των φιλοξενούμενων τον δηλωμένο ως προπονητής ομάδας, Μαγγίνα Ι., διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση μου. Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ βρισκόμασταν στον αγωνιστικό χώρο, ο α ‘βοηθός δέχτηκε λεκτική επίθεση και εξυβρίστηκε από το βοηθό προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, Ιωάννου Ι..

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κώστας Αρζένης) Λιόνης, Καζιάνης, Βενέτης (73′ Ανιτσάκης), Μπούσκος, Γουβαλάρης, Λιαγκόζης, Πλέστης, Κρούτι (74′ Κασιμάτης), Ψαράκης, Χέλμης, Μπούζας (64′ Ντα Κόστα)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιάννης Μαγγίνας) Κώνστας, Χρούσης, Καψιόχας (16′ λ.τρ. Δρυμωνίτης), Παπακουνάδης (49′ Ζυγούρης), Νταϊφώτης, Φερεντίνος, Κουτσιούμπας, Βογατσάς, Νησαριώτης, Τσουτσουδάκης, Μιχαλάρης (74′ Βιτσισίτα).