Connect with us

6ος Όμιλος

Περιστέρι: Ο Μπέλης στην Καλλιθέα

Published

on

Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ παραχώρησε με μεταγραφή τον χαρισματικό μέσο στην ΠΑΕ ΚΑΛΙΘΕΑ. Χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του και ο Διονύσης Μπέλης υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον σύλλογο της Football League .

Σε σχετική ανακοίνωση του το Δ.Σ. τόνισε :

« Eίναι γνωστό σε όλους ότι ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έχει και στηρίζεται σε πάρα πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές , ένας απ’ αυτούς ήταν μέχρι χθες για μας και ο Διονύσης Μπέλης ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδος, ήταν βασικό στέλεχος όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόμασταν στην Δ’ και Γ’ Εθνική , και ειδικά φέτος ήταν ο πρώτος σκόρερ με 13 γκολ παρά το γεγονός ότι είναι «μέσος» .Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε , του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα του ομάδα και είμαστε σίγουροι βάσει των προσόντων του ότι θα πάει ακόμη ψηλότερα αν και η Καλιθέα είναι μεγάλος σύλλογος.»

Από την πλευρά του ο Διονύσης Μπέλης δήλωσε :

« Eυχαριστώ τους ανθρώπους της Καλιθέας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και θα κάνω το παν να τους δικαιώσω. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο τον Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, το διοικητικό συμβούλιο για την αγάπη που με περιέβαλε όλα αυτά τα χρόνια και την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς τους προπονητές μου και τους συμπαίχτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα πετύχαινα τίποτα. Τους εύχομαι σ’ αυτούς και στον σύλλογο ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου γιατί σ’ αυτόν μεγάλωσα…..»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply