Connect with us

6ος Όμιλος

Περιστέρι – Πανναξιακός 3-1

Published

on

Το Περιστέρι μπήκε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής αφού στο παιχνίδι που ολοκλήρωνε την 19η αγωνιστική στον 6ο όμιλο επικράτησε με 3-1 του αδιάφορου Πανναξιακού. Οι «ροσσονέρι» έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ενώ εάν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28’ με ωραίο σου του Συρράκη. Στο 51’ ο Μπέλης με ωραία ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα του Ομίλου, με τον Ποστόλη στο 54’ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι νησιώτες ήταν να μειώσουν στο 81’ με τον Ρόβα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Τικταπανίδη.

Διαιτητές: Τζουανόπουλος, Σιδέρης-Οικονόμου (Αχαϊας)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταπανίδης, Χρόνης, Βασίλογλου, Ποστόλης, Μήλιος, Παναγόπουλος (82′ Λιαγκόζης), Μπόσιος (70′ Μάντζιος), Χέλμης, Συρράκος, Μπέλης, Ηλιάδης (46′ Τσαβαλιάς)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς): Γιουργούσης, Κατσάνης, Τσαρτσαράς, Παναγιωτίδης, Μεσημέρης, Ανδρεόπουλος (19′ Καλογερής), Ρόβας, Χαμηλοθώρης (77′ Ευριπιώτης), Βούλγαρης, Λίμα, Παπαδόπουλος (46′ Μποδώνιας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply