Connect with us

6ος Όμιλος

Περιστέρι: Σάσαλος και επίσημα

Published

on

Μονάχα μια ημέρα έμεινε κενός ο πάγκος του ΑΟ Περιστερίου αφού την Τετάρτη ανακοινώθηκε και επισήμως η πρόσληψη του Σάκη Σάσαλου στην τεχνική ηγεσία, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει (δείτε εδώ). Μάλιστα, στη ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. των δυτικών προαστίων ανέφερε τους λόγους που επέλεξε τον  Σασαλο ως αντικαταστάτη του Γιάννη Τάμπρατζη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

”Ο Σάκης Σάσαλος στον Α.Ο. Περιστερίου. Μετά την λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Τάμπρατζη ο Α.Ο.  Περιστερίου ήρθε σε συμφωνία με τον Σάκη Σάσαλο που ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή για το μέλλον της. Συνεργάτες του θα παραμείνουν ο Γιάννης Μπίτος και ο Κώστας Αρνόκουρος .Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τάμπρατζης είχε διαδεχθεί τον Σάσαλο πριν τέσσερα χρόνια. Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ.  τόνισε :

« Εμπιστευτήκαμε την ομάδα σε έναν πολύ καλό και συγχρόνως έμπειρο προπονητή με την πεποίθηση ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πάνω απ’ όλα όμως είναι ένα δικό μας παιδι ,έχει συνδέσει το όνομα του σε πολλές επιτυχίες της ομάδος  είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως προπονητής και είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει και τώρα.»

photo sportifico

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply