Connect with us

6ος Όμιλος

Περιστέρι: Στήριξη προς όλους…

Published

on

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στο Περιστέρι μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα στα Ζωνιανά από τον ΕΡΜΗ, αλλά παρ’ όλα αυτά στον σύλλογο υπάρχει η αισιοδοξία και η στήριξη προς όλους. Σε σχετική ανακοίνωση του το Δ.Σ του

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ τόνισε :

« Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι μαθημένος στα δύσκολα και πάντα βρίσκει τις λύσεις έτσι ώστε να ξεπερνάει τα προβλήματα του, οι παράγοντες του γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και παρά τις τέσσερεις συνεχόμενες ήττες έχουν και δείχνουν τεράστια εμπιστοσύνη σ’ όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα. Αυτοί, είναι οι ίδιοι που έχουν πάει την ομάδα τόσο ψηλά , είναι οι ίδιοι που έκαναν ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα με δύσκολους αντιπάλους όπως το Αιγάλεω , την ΑΕΚ, και τον Περαμαϊκό εκτός έδρας και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι οι ίδιοι που θα βγάλουν την ομάδα από την δύσκολη θέση που βρίσκεται λόγω της ποιότητας που διαθέτουν. Υπάρχει η απόλυτη στήριξη προς όλους και επ’ ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε την επανεκκίνηση μας .»

Αγωνιστικά στο Περιστέρι υποστηρίζουν ότι κατά κάποιο παράξενο τρόπο έχουν πληρώσει ακόμα και το παραμικρό τους λάθος που μπορεί να συμβεί σε ένα παιχνίδι και όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο μπορεί να το καταλάβει. Εκτός όλων των άλλων υπάρχει ακόμη και η μεγαλύτερη ατυχία αφού η ομάδα έχει χάσει και τα δύο βασικά της στοπερ το Βασίλη Μήλιο από την πρώτη αγωνιστική που έχει κάνει αρθροσκόπηση μηνίσκου και τον Γιάννη Συμεωνίδη που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό και την προηγούμενη εβδομάδα χειρουργήθηκε στον πρόσθιο χιαστό από τον κ. Νίκο Πισκοπάκη στο Ιατρικό κέντρο με συνέπεια να χάσει ολόκληρη τη χρονιά. Όλα έχουν συνωμοτήσει εναντίον της ομάδος μας αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά , αλλά υπάρχει πίστη ότι όλα θα αντιστραφούν.

Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ο Μήλιος να επανέλθει στο επόμενο παιχνίδι αλλά υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο με το Χρήστο Πλέστη από το παιχνίδι με τον ΕΡΜΗ όπου και γι’ αυτό το λόγο αντικαταστάθηκε.

Τέλος το Δ.Σ. παρά την ήττα της ομάδος συγχαίρει το διαιτητικό τρίο από το Ηράκλειο κ.κ. Βισκαδούρο Μάριο – Δασκαλάκη Αντώνη- Δασκαλάκη Ιωάννη για την άψογη διαιτησία τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα τους..

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply