Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Πετάει» ο Φωστήρας, «βουλιάζει» η Νέα Ιωνία

Published

on

Πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση, ο Φωστήρας Ηλιούπολης πέρασε με 2-0 από την Νέα Ιωνία κόντρα στην τοπική ομάδα. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ είχαν τον έλεγχο και δίκαια έφτασαν στο τρίποντο που τους εδραιώνει στην έκτη θέση με 40 βαθμούς, όπως ο Ήφαιστος Περιστερίου. Όσον αφορά το προσφυγικό σωματείο, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει επικίνδυνα και θα χρειαστεί μια τεράστια υπέρβαση για να μην γνωρίσουν διαδοχικό υποβιβασμό. Πάντως, η ψυχολογία των παικτών είναι κάκιστη. Στην βαθμολογία, η ομάδα αριθμεί 27 πόντους στην 14η θέση, αλλά δεν αρκούν.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα. Στο δεύτερο κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο και μετουσίωσαν σε γκολ την υπεροχή τους. Αρχικά στο 61′ ο Λεπτάκης άνοιξε όμορφα το σκορ και στο 70′ ο Φάρος επέστρεψε στα γκολ με ατομική ενέργεια για το 2-0.

Διαιτητές: Ντάουλας Φ., Λιαμπότης Μ., Γούναρης Π.

Νέα Ιωνία (Γιάννης Μαγγίνας): Κώνστας, Χρούσης, Καψιόχας, Παπακουνάδης, Νταϊφώτης, Φερεντίνος, Κουτσιούμπας (80′ Τσίνιβιτς), Βιντισίτα, Νησαριώτης, Ζυγούρης (46′ Σικόλας), Μιχαλάρης (67′ Βογατσάς Β.).

Φωστήρας (Παύλος Κυριακουλέας): Μωραΐτης, Χρήστου, Τοπάλι (46′ Σάχου), Ασωνίτης Β., Τσικριτέας (87′ Μηλιαράκης), Μπαρδάκης, Φάρος, Φαρμάκης (85′ Βουλτσίδης), Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης, Σπυρόπουλος.