Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πετάει ψηλά ο Αετός 3-1 τον πολύ καλό ΑΟΚ Φαλήρου

Published

on

Πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε στον Κορυδαλλού ανάμεσα σε πολύ καλές ομάδες τον Αετό και τον ΑΟΚ Φαλήρου πού έληξε 3-1.

Οι κιτρινόμαυροι  απείλησαν στο 10’ με κεφαλιά του Βερούσι και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 14’ με εύστοχη εκτέλεση  πέναλτι του Ξενιτόπουλου που κέρδισε ο Ταμπουρατζής (1-0). Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια όταν κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Ελευθεράκης και απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μανιάς.

Στο 42’ ο Αετός απείλησε με σουτ του Μπούλιαρη να σταματά στο δοκάρι του  Αργυρόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος το ματς συνέχισε να έχει ενδιαφέρον καθώς ο ΑΟΚ βρήκε την ισοφάριση με τον Χαιρόπουλο στο 53’ και απείλησε με τον  Ελευθεράκη που και σε αυτή την φάση δεν τα κατάφερε καθώς η προσπάθεια του βρήκε το δοκάρι.

Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 72’ όταν ο Καλαμάρας με κεφαλιά  μετά από κόρνερ του Κομητα έδωσε προβάδισμα στους Κορυδαλλιώτες και λίγα λεπτά αργότερα με εκτέλεση φάουλ ο Τσιμιλιώτης «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του (3-1).

Διαιτητής ήταν ο Τζαγκαράκης.

Αετός Κορυδαλλού: Μανιάς, Κουλίζος(59′ Βαμβακούσης), Ξενιτόπουλος, Καλαμάρας, Τουρκοχωρίτης, Γεωργιάδης(82′ Χύκα), Βερούσι, Κομητας, Μπούλιαρης(73′ Τσιμιλιώτης), Ταμπουρατζής, Αρώνης(59′ Λέριος).

ΑΟΚ Φαλήρου: Αργυρόπουλος, Γεωργακόπουλος(76′ Βοϊδονικόλας), Γιακασίκογλου(67′ Καλεντζής), Άρτι, Καρανίκας, Παρέλλης(46′ Πρίφτης), Χαντζής(76′ Γερακούδης), Χαιρόπουλος, Παπαδόπουλος(46′ Σεμπέκος), Ελευθεράκης, Ανδρέου.