Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πετούσε «φωτιές» η Ηλιούπολη

Ηλιούπολη- Παλαιό Φάληρο 3-0

Published

on

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα της Ηλιούπολης στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αφού επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου με 3-0. Οι παίκτες του Παύλου Κυριακουλέα μπήκαν με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι στο 25′ ήταν ήδη 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, ο Πετρίτσης άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους» στο 15′, ενώ ο Γιαννακόπουλος στο 20′ έκανε το 2-0, με τον Μάκο να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του ΓΣΗ στο 25′, γράφοντας το 3-0.

Το σωματείο των νοτίων προαστίων μάλιστα έχασε και άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, όμως το 3-0 έμελλε να ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Το Παλαιό Φάληρο δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, ενώ έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής στο 87′, αλλά ο Μεζίνης έχασε το πέναλτι που εκτέλεσε.

Τέλος, πάνω από 300 οπαδοί της Ηλιούπολης «έδωσαν» το παρών στο γήπεδο και απέδειξαν πως για ακόμη μία χρονιά θα είναι ο δωδέκατος παίκτης του ιστορικού συλλόγου.

Διαιτητές ήταν οι Παπαπέτρου, Χαρίτος και Δόσης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καταχανάκης, Παπανικολάου(62′ Μιχάλης), Συμεών, Πασπαλιάρης, Ντόκο, Ζουγουνέλης, Τρυφέρης(67′ Γκουνέλας), Μάκος, Πετρίτσης, Καφαλούκος, Γιαννακόπουλος

Π. ΦΑΛΗΡΟ: Αντζουλάκος, Ραφτόπουλος, Μεζίνης, Νικηφοράκης, Σταύρου, Σωτηριάδης, Κωνσταντάρας (35′ Μοσεσβίλι), Μπουρίκας, Φλαμιάτος, Μαστρογιάννης(55′ Σπανόπουλος), Μαυρέλης(46′ Αφράτης)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply