Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πετράλωνα-Αλσούπολη 3-0

Published

on

Επέστρεψαν στις νίκες τα Πετράλωνα που επικράτησαν με 3-0 της Αλσούπολης. Μετά από ένα στείρο α’ μέρος οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 61′ και παράλληλα την αποβολή του τερματοφύλακα Κωστάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαμπρόπουλος όμως ο Γιαζίτσης δεν επέτρεψε στον άσο των Πετραλώνων να χριστεί σκόρερ αφού απέκρουσε. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 64′ ο Γκιόλας με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 68′ οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη χάρις σε γκολ του ΦιλόπουλουΟ. Στο 77′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και πάλι όμως αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γκολφινόπουλου να αστοχήσει. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89′ ο Φιλόπουλος δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Τεπελένας, Τσοβίλης (85′ Χατζής), Βλασταράκης, Τερτλίδης, Κοντογιάννης, Λαμπρόπουλος, Βιτζηλαίος, Γκίκα (74′ Γκολφινόπουλος), Γκιόλας, Κοθράς, Τσαρούχης (64′ Φιλόπουλος)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Κυριακόπουλος (56′ Λογγίτσης), Καραμήτρος, Μούζος (62′ Γιαζίτσης), Πολυγένης, Κυριαζής, Μέμι, Αρναρέλλης, Σώντας, Πατρινός, Μπανιάς (71′ Σιφναίος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply