Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πετράλωνα – ΑΟ Ιάσων 2-1

Published

on

Τα Πετράλωνα ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης με τον Ιάσονα στον γήπεδο του Ρουφ, επικράτησαν 2-1 και αναπτέρωσαν τις ελπίδες παραμονής τους. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για μια ακόμα αγωνιστική μέχρι τέλους, έδειξαν αρετές στο παιχνίδι τους, δεν κατάφεραν όμως να πάρουν βαθμολογικά τίποτα.

Η ομάδα του Θανάση Παύλοβιτς   είχε την τύχη να σκοράρει νωρίς στο 10’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιακουμάκη (1-0).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο  και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά δέχθηκαν δεύτερο τέρμα από σουτ του Δρόσου στο 63’ (2-0). Αν και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την ομάδα του Βαγγέλη Γιαννόπουλου οι ποδοσφαιριστές του βρήκαν τρόπο να μπουν στο ματς με κεφαλιά του Λάχα στο 72’ που μείωσε σε 2-1, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην συνέχεια. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν  για Τρίτη φορά στο 85’ αλλά ο Γκελασβίλι αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Διαιτητής ήταν ο Γουρέλης με βοηθούς τους Κούλη και Μπάγια.

Πετράλωνα(Θανάσης Παύλοβιτς): Καβακλής, Τσαγκάνος, Μιχαηλίδης, Κουντούρης, Κτενάς, Τραγανός, Βλαβιανός (90′ Καρακάσης), Βελλής (65′ Γκελασβίλι), Μουρίκης (53′ Τσιακίρης), Δρόσος, Γιακουμάκης (85′ Παρασκευόπουλος)

ΑΟ Ιάσων (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Ράπτης, Κουμεντάκος (79′ Αντωνίου), Μπάκας, Τακτσίδης, Στρούγγης, Κολιός (46′ Μήτσος), Σπυρίδης, Ριζάς, Σέχου, Κώστας, Σκέμπης (46′ Λάχας)