Connect with us

stoplekto

Πετράλωνα – Κολωνός 0-2

Published

on

Η ομάδα του Κολωνού είναι αυτή που θα πάρει μέρος στην κλήρωση της δεύτερης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΑ καθώς επικράτησε των Πετραλώνων με 2-0 εκτός έδρας.  Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο 25λεπτο του α’ ημιχρόνου και σε όλο το β’ μέρος. Στο 6′ από το ένα-δύο των Κοζαδίνου και Τσαγαλά ο Πρασά έστειλε με πλασέ την μπάλα στη γωνία της εστίας του Παπαευθυμίου κάνοντας το 0-1 και στο 54′ ο Ζέλο με ξερό σουτ μέσα από την περιοχή από ασίστ του Τσαγαλά έγραψε το τελικό 0-2. Το ματς ξεκίνησε με τέσσερα λεπτά καθυστέρηση μέχρι να καλυφθεί μία τρύπα που εντοπίστηκε στα δίχτυα της μίας εστίας ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του πρώην προέδρου των Πετραλώνων Γιάννη Παπαδάκη. Άριστοι οι διαιτητές κ.κ Κυριακόπουλος, Απτόσογλου και Τσολάκης.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Παπαευθυμίου, Χαντζής, Βλασταράκης, Τερκλίδης, Τσοβίλης (84′ Καρβουνίδης), Λαμπρόπουλος (57′ Λελέκης), Παπαπέτρου, Φιλόπουλος, Γκολφινόπουλος (66′ Μουζάκης), Κούρτογλου, Τζαβάρας

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ντάνο, Πρασά, Μάντζαρης, Ντουλές, Κωνσταντινίδης, Μπιρμπίλης, Μηλιώνης (82′ Καρκατζούλης), Κοζαδίνος, Τσαγαλάς (84′ Τσολάκης), Ζέλο, Βογιατζής (73′ Νατσιός).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply