Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πεύκη-Ήφαιστος Περιστερίου 1-0

Published

on

Σπουδαία βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε η Πεύκη επικρατώντας του αξιόμαχου Ήφαιστου με 1-0. Το ματς είχε αρκετή ένταση σε αθλητικά πάντα πλαίσια, με τους παίκτες των δυο ομάδων να δείχνουν μεγάλη θέληση για τους βαθμούς. Το συγκρότημα του Γιώργου Κοϊντόση ωστόσο ήταν εκείνο που την κατέκτησε χάρις σε πλασέ του Κουτούζη στο 10′. Μάλιστα το τρίποντο αυτό φέρνει την Πεύκη στην 10η θέση έχοντας 33 βαθμούς μαζί με τον Ιάσονα. Από την άλλη, ο αδιάφορος αλλά εξαιρετικός Ήφαιστος υποχώρησε στην 6η θέση με 40 βαθμούς. Στο α’ μερος το ματς είχε αρκετή δύναμη με τους γηπεδούχους να προηγούνται νωρίς και στη συνέχεια να διαχειρίζονται τον αγώνα. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού ανέβασε στροφές δημιούργησε ευκαιρίες έχοντας μεγάλη φάση να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, όμως ο Σαίτης είπε ‘όχι’ σε εκτέλεση φάουλ του Ρώση πραγματοποιώντας την επέμβαση του αγώνα.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης) Σαϊτης, Κοκαβεσης, Βαφειάδης, Ανδρέου, Μάτσος, Κουτούζης (90′ Μάλλης) Ζαφειράκης, Μπούρας, Κολίτσι (53′ Παστελλόπουλος), Βλάχος, Ντοβλετάκης (84′ Σταματάκης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Περτσάς, Γιαννούλας, Σφίχτης, Ντάτσης, Ζαφειράτος, Ζήκος, Παπαγιάννι, Τζαβάρας (5′ λ.τρ Τομάρας), Παπαγεωργίου (46′ Ρώσι), Παπαευθυμίου, Ζώγκος (70′ Καλαϊτζής).