Connect with us

5ος Όμιλος

Πεύκη-Δόξα Βύρωνος 0-1

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι η Δόξα Βύρωνος είχε αδικήσει τον εαυτό της γεγονός που αποτυπώνει και η θέση που κατέχει στην κατάταξη ο ιστορικός σύλλογος όπου αναγκάζεται να παλεύει για την παραμονή. Το Σάββατο, η ομάδα από των νοτίων προαστίων έπαιζε τα… ρέστα της στην αναμέτρηση με την Πεύκη ωστόσο απέδειξε ότι διαθέτει βαριά φανέλα καθώς επιβλήθηκε με 1-0 παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα. Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της κυανής θεάς οδηγώντας την ομάδα σε σημαντικό τρίποντο. Αντίθετα, η Πεύκη παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 50′ ο Μακρής ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον Κοτταρά στέλνοντας παράλληλα στον 7ο ουρανό τον κόσμο της Δόξας που κατέκλυσε το γήπεδο της Πεύκης

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Αθανασιάδης): Κοτταράς, Κολιός, Γιαννουλάκης, Καρακώστας, Τερζής, Μπιταξής (46′ Μάτσος), Τσιφλίδης, Γκίκας, Ιορδανίδης (78′ Επιτροπάκης), Τοπούζης, Λιοσάτος (63′ Θεοδωρόπουλος)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σουλογάνης, Αναστασίου, Κατσούδας, Μπιρμπίλι, Ζίζηλας, Κασνέτσι, Λέσι (69′ Φουντουκίδης), Γκουντελίτσας, Μακρής, Παπαντζήμας, Λουσαράκης (77′ Μενίκου (86′ λ. τρ. Σαλαπάτας)).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply