Connect with us

5ος Όμιλος

Πεύκη – Νέα Ιωνία 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι των βορείων προαστίων αφού Πεύκη και Νέα Ιωνία έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Ο Μάλτσι ήταν εκείνος που στο 2′ ”πάγωσε” το γήπεδο αφού με ατομική προσπάθεια έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι, στον πάγκο των οποίων πραγματοποίησε ντεμπούτο ο Στάθης Ασλάνογλου, ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 60′ με δυνατό φάουλ του Τοπούζη. Στο 63′ το συγκρότημα του Γιώργο Τσαμόπουλου έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Πλάτζου με δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα εναπομείναντα λεπτά προκειμένου να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 92′ ο Μάτσος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα όμως το τέρμα του έμπειρου μέσου ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του διαιτητή για οφσαιντ.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Βεργέρη ο οποίος είχε βοηθούς τους Δημογέροντα και Γεωργακόπουλο (Αρκαδίας)
ΠΕΥΚΗ (Στάθης Ασλάνογλου): Δράμπαλης, Κολιός (80′ Ιορδανίδης), Γιαννουλάκης, Καρακώστας, Τερζής, Κωνσταντίνου, Σεμπέκος (40′ Θεοδωρόπουλος), Μάτσος, Τοπούζης, Μαρκομιχάλης, Κακλαμάνος (85′ Λιοσάτος)
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Λυκούρης (46′ λ. τρ. Παναγιωτόπουλος), Πλάτζος, Τσαμουρλίδης, Τερλελής, Αχμέτ, Σπαγής, Καραγιάννης, Μάλτσι (85′ Βογατσάς), Ερέκι, Καραχάλιος, Όγκμποε (70′ Νησαριώτης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply