Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πιο δυνατή η Νέα Πέραμος

Published

on

Αρκετά πιο δυνατή αναμένεται να παρουσιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα η Νέα Πέραμος. Στο σύλλογο έχουν γίνει αρκετές αλλαγές με κύρια εκείνη της ηγεσίας, καθώς παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Σεβαστής, ένας άνθρωπος που έτρεχε την ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Το σωματείο πλέον έχει γυρίσει σελίδα και με νέο Πρόεδρο τον Γιάννη Ζουμπλιό, γίνεται μια προσπάθεια η Νέα Πέραμος να φανεί πιο ανταγωνιστική και να θυμίσεις εποχές που χτύπαγε το πρωτάθλημα.

Αυτό μεταφράζεται και στις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, οι οποίες είναι μία και μία.

Το μπαμ του καλοκαιριού έγινε με τον Στράτο Δουκάκη, έναν παίκτη πρωτοκλασάτο, που ανεβάζει αυτόματα τον πήχη. Όμως έγιναν και άλλες ανάλογες κινήσεις. Πιο αναλυτικά οι μεταγραφές που πραγματοποίησε φέτος η Νέα Πέραμος είναι: Νίκος Λημνιάτης (Φοίνικας Επιδαύρου στόπερ), Γιώργος Τζελάι(Μεγάρικος κέντρο), Βασίλης Νάκος(Μίμας κέντρο), Ηρακλής Καμπόλης(Βύζας), Γιάννης Τοπτίδης(Βύζας μπακ χαφ), Δημήτρης Σκεπαρνιάς(δεξί μπακ), Γιάννης Κλαδάς(Ηρακλής Ελευσίνας τερματοφύλακας).

Προπονητής της ομάδας φέτος θα είναι ο Χάρης Κοπιτσής, που ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει πολλά. Γυμναστής θα είναι ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Δήμας και φυσιοθεραπευτής ο Γιάννης Αναστασίου.  Τεχνικός διευθυντής ανέλαβε ο Σπύρος Γραμματικός, που τρέχει καθημερινά όλα τα ζητήματα του συλλόγου.

  • Σε χθεσινή φιλική αναμέτρηση η Νέα Πέραμος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-1 από την Κ19 του Παναθηναϊκού. Για τη Νέα Πέραμο ισοφάρισε σε 1-1 ο Δουκάκης, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά και ενώ είχαν γίνει αρκετές αλλαγές.
  • Νέο φιλικό θα δώσει η Νέα Πέραμος την Τετάρτη 8/9 στις 18.30 με τον Ίκαρο Νεοκτίστων(Γήπεδο Νέας Περάμου).