Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πλέστης: «Έχουμε ψυχολογία, ανακτάμε το σεβασμό ως ομάδα»

Published

on

Η έλευση του Λευτέρη Αλεξάκη άλλαξε άρδην το κλίμα στις τάξεις του ΑΟ Περιστερίου. Οι «ροσσονέρι» βρήκαν ψυχολογία, δουλεύουν καθημερινά και παίρνουν μεγάλες νίκες, έχοντας ως στόχο την παραμονή του συλλόγου στην Α’ ΕΠΣΑ. Τελευταία επιτυχία, η εντός έδρας νίκη 2-1 με ανατροπή απέναντι στην Αγία Παρασκευή. Ο Χρήστος Πλέστης σημείωσε το νικητήριο τέρμα και όπως ήταν λογικό κλήθηκε να μιλήσει στην ιστοσελίδα μας για το σπουδαίο αποτέλεσμα, το κλίμα στα αποδυτήρια και τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του αρχηγού:

-Για το «χρυσό» τέρμα και την μεγάλη νίκη: «Σίγουρα ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όμως δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμα. Τον τελευταίο καιρό είμαστε καλά, δουλεύουμε πολύ καλά και πιστεύουμε ο ένας τον άλλο, πιστεύουμε στην ομάδα. Με την έλευση του καινούργιου κόουτς έχουμε δείξει χαρακτήρα στα παιχνίδια και κάνουμε αυτά που μας ζητάει. Επίσης, έχουμε πολλούς μικρούς, οι οποίοι είναι καλοί παίχτες και σιγά, σιγά θα ξεδιπλώσουν στο γήπεδο τις ικανότητες τους. Όσο για το γκολ που σημείωσα, κατά την άποψη μου δεν λέει κάτι. Λειτουργούμε καλά, πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και νομίζω ότι αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα στη συνέχεια».

-Για την αντιστροφή του κλίματος και τη ψυχολογική τόνωση: «Στο ποδόσφαιρο, όπως ξέρουμε, τα πράγματα είναι και θέμα τύχης. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά με μια φάση που έκανε ο αντίπαλος δεχθήκαμε ένα γκολ… που συνηθίζουμε τελευταία. Πέρα από αυτό δείξαμε χαρακτήρα και ότι την ομάδα τη σέβεται, και πρέπει να τη σέβεται, ο κάθε αντίπαλος. Είμαστε σε καλή κατάσταση, το πιστεύουμε και θα πάμε την ομάδα ψηλά. Από εκεί και πέρα, παιχνίδι με παιχνίδι θα κάνουμε ότι μπορούμε και πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Τώρα, πάμε στο Βύρωνα για το σημαντικό και κομβικό αγώνα ενάντια στον Αθηναϊκό. Θα τα δώσουμε όλα».