Connect with us

6ος Όμιλος

Πλέστης: Kερδίσαμε το ματς στην Ραφήνα που απλώς μας κρατάει ζωντανούς…

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στην Ραφήνα επί της ΤΡΙΓΛΙΑΣ και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή η οποία είναι πολύ δύσκολη. Για τον αγώνα ο Δημήτρης Πλέστης δήλωσε :

« Παίζουμε συνέχεια με την πλάτη στον τοίχο. Εμείς είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι γι’ αυτό. Σύμφωνα με τις δυνατότητες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας θα έπρεπε να ήμασταν ψηλότερα στην βαθμολογία αλλά τα λάθη μας στην διάρκεια της χρονιάς ίσως τα πληρώσουμε αν και δεν το αξίζουμε…

Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου όπως είναι η ΤΡΙΓΛΙΑ κάτω από δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε το παιχνίδι που απλώς μας κρατάει ζωντανούς. Ήταν μια μεγάλη νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς που όμως δεν μπορούμε να την χαρούμε αφού χάσαμε τρείς σημαντικούς ποδοσφαιριστές μας τον Πλέστη Χρήστο, Μπέλη Διονύση και Χέλμη Σταμάτη για την συνέχεια. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να παλέψουμε και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στον Σάκη Σάσσαλο και σ’ όλα τα παιδιά γι’ αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα .

Ευχαριστούμε την ομάδα της ΤΡΙΓΛΙΑΣ για την φιλοξενία. »

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply