Connect with us

5ος Όμιλος

Πλήρης επιβεβαίωση με Τσίγκα, Μαρή και Ριγανά στον Ιωνικό

Published

on

Σε τριπλή προσθήκη προχώρησε ο Ιωνικός επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.stoplekto.gr. Συγκεκριμένα, η ιστορική ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του Θανάση Τσίγκα, Γιάννη Ριγανά (δείτε εδώ) και Μιχάλη Μαρή (δείτε εδώ). Αναλυτικά, η ανακοινωση των κυανόλευκων: Τη σπουδαίοτερη μετεγγραφή των τελευταίων χρόνων και την κορυφαία εφέτος στην κατηγορία πραγματοποίησε ο Ιωνικός με την απόκτηση του Θανάση Τσίγκα. Με τον 32χρονο ακρίτα κανονιέρη να ηγείται της γραμμής κρούσης η ομάδα της Νίκαιας ανεβάζει πλέον αισθητά το επίπεδο του ρόστερ, εντάσσοντας στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή κατηγορίας Σούπερ Λίγκ και έναν από τους ικανότερους Ελληνες

επιθετικούς.

 

ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

 

Ο Θανάσης Τσίγκας γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 1982 στο Αριστεινό του Έβρου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό το 2000. Στην ομάδα του Πύργου είχε 48 εμφανίσεις και 7 γκολ.Το 2004 έκανε το μεγάλο βήμα της καριέρας του καθώς αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι ακολούθως τον παραχώρησαν δανεικό στην Καλλιθέα (2004-06), (26 συμμ., 7 γκολ) και μετέπειτα στον ΠΑΟΚ (2006-07) ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Σαλπιγγίδη.

 

Το χειμώνα του 2006 ο Θανάσης Τσίγκας επέστρεψε στην Παιανία και τον Ιανουάριο του 2008 πήγε στον Ατρόμητο. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου συνέχισε την καριέρα του στην ομάδα της Λάρισας όπου έμεινε για μια σεζόν (2008-2009) όταν η ΑΕΛ τερμάτισε στην 5η θέση της Super League εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή έξοδο στο UEFA Europa League. Ο Τσίγκας είχε καταγράψει 20 επίσημες συμμετοχές στο πρωτάθλημα σκοράροντας 2 φορές, ενώ ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το μοναδικό ευρωπαϊκό

γκολ της ΑΕΛ εκείνης της περιόδου, τον Ιούλιο του 2009 κόντρα στην ισλανδική KR.

 

Ακολούθησε η Κέρκυρα στην οποία αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, πετυχαίνοντας 13 γκολ σε 74 αγώνες. Την σεζόν 2012-2013 επέστρεψε στην Α.Ε. Λάρισα στην Β’ Εθνική και είχε 29 συμμετοχές και 4 γκολ.Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε με τον Α.Ο. Γλυφάδας που ανέβηκε στην Β’Εθνική .

 

ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΓΑΝΑΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

 

Ο Μιχάλης Μαρής και ο τερματοφύλακας Γίαννης Ριγανάς εντάχθηκαν στο ρόστερ του Ιωνικού.

Δύο ακόμη ικανοί ποδοσφαιριστές με πλούσιες εμπειρίες σε ομάδες Γ´ Εθνικής ενισχύουν την ομάδα της Νίκαιας που μέρα με την ημέρα εμπλουτίζει το δυναμικό της με εγνωσμένης αξίας παίκτες.

 

Ο Μιχάλης Μαρής είναι 26χρόνων (4/5/1988), αγωνίζεται ως αμυντικός. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό με τον οποίο είχε 12 στμμετοχές.

Εχει αγωνιστεί επίσης σε Αιγάλεω ,Παναχαϊκή,Βύζαντα, Αστέρα Μαγούλας

Ο 24χρονος Γιάννης Ριγανάς (28/12/1989) ήταν πέρυσι ο βασικός γκολκήπερ της Καλαμάτας. Εχει επίσης θητεία στις ομάδες της Κέρκυρας, του Λεβαδειακού της Ρόδου, και του Αστέρα Ρεθύμνου,

Ο τεχνικός διευθυντής του Ιωνικού κ. Γιάννης Ξανθόπουλος ο οποίος προϊσταται του μετεγγραφικού σχεδιασμού χειρίζεται με απόλυτη επιτυχία τις διαπραγματεύσεις και οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές δείχνουν ενθουσιασμένοι από το περιβάλλον της ομάδας καθώς και απο τις οργανωτικό επίπεδό της.

Σε δηλωσή του για τις μέχρι σήμερα κινήσεις του Ιωνικού στα μετεγγραφικά ο Γιάννης Ξανθόπουλος υπογράμμισε :

“Η στελέχωση της ομάδας προχωρά με βάση το σχεδιασμό, και το ρόστερ του Ιωνικού χτίζεται με προσεκτικές και ποιοτικές επιλογές, με την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη της Διοικούσας Επιτροπής. Φιλοδοξία μας να καταστήσουμε πανίσχυρο τον Ιωνικό για το επερχόμενο πρωτάθλημα.”

Σήμερα Τετάρτη (30/7/2014) στις 19.00 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενώ ακολούθησε ελαφριάς μορφής προπόνηση ανοικτή στους φιλάθλους.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply