Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πλήρωσε την αστοχία της η Αλσούπολη, 1-1 με τα Πετράλωνα

Published

on

Αν και ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, η Αλσούπολη δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση των Πετραλώνων, με τις δύο ομάδες  να μένουν τελικά στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία και ειδικότερα για τη φάση του γκολ που δέχτηκαν, θεωρώντας ότι υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ. Εφτασαν έτσι τους 12 βαθμούς, ενώ τα Πετράλωνα έφτασαν τους 9.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του γκολκίπερ των Πετραλώνων Γιώργου Σέργη (φωτό), ο οποίος σε πτώση του στο έδαφοςς χτύπησε σοβαρά στον αγκώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Ολγα.

Στο 5′ ο Βολικάκης έκανε το 0-1, με τον Τσούκα στο 25′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν στη συνέχεια σωρεία ευκαιριών, έχοντας και δοκάρι στο 88′ με τον Σώντα, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Καραγεώργος, Καρυπίδης, Παππούς (46′ Παπαδόπουλος), Φειδάκης (60′ Παπαδήμας), Ιωαννίδης, Κοκότης, Τρούσι (46′ Σώντας), Τζωρτζάτος, Διακάκης (55′ Μούτσος), Τσούκας, Ιακωβίδης.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Σέργης (80′ λ.τρ. Καρατζής), Πυλαρινός, Σωτηρίου (78′ Καπελάκης), Βολικάκης, Κοθράς, Γερακάρης, Κακαζής, Μακρής (82′ Τζάννες), Βολονάκης, Φιλιππάτος, Ηλιόπουλος (78′ Μουράτης).