Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πλησίασε την κορυφή ο Χαραυγιακός

Published

on

Στους τέσσερις βαθμούς μείωσε την απόσταση από την κορυφή ο Χαραυγιακός που απέσπασε πολύτιμο τρίποντο στο Μπραχάμι ενάντια στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Οι ‘νερατζούρι’ επικράτησαν μεν 1-0, αλλά στο τέλος είδαν την τύχη να τους χαμογελάει. Έτσι, έφτασαν τους 35 βαθμούς στην δεύτερη θέση, σε αντίθεση με την Θύελλα που παρέμεινε στην 13η έχοντας 12 πόντους.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία στο δεύτερο μέρος και ανέβασαν την απόδοση τους με την είσοδο των Μπίτιλη και Κωνσταντίνου. Οι δύο τους συνεργάστηκαν στο 72′ και το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ άνοιξε το σκορ. Ο Μπίτιλης έκανε όμορφη ενέργεια από τα δεξιά και γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας, όπου ο Κωνσταντίνου πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Καταχανάκης σταμάτησε τον Ζήση, ενώ στο 77′ ο Γεωργόπουλος σε μια προσπάθεια να γεμίσει από το κέντρο ανάγκασε τον Αδαμόπουλο σε δύσκολο διώξιμο με την συμβολή του δοκαριού. Τέλος στο 85′, ο Γιαννόπουλος πήρε το ριμπάουντ σε διώξιμο της αντίπαλης άμυνα και με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι παγώνοντας το γήπεδο.

Μέτρια διαιτησία και ορισμένα λάθη από τον κύριο Καλανζή Τ., ο οποίος είχε τους βοηθούς του Κουντουρέλη Γ. και Καραγιαννίδη Ι. σε καλή μέρα.  

Θύελλα (Δημήτρης Μαντούκας): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ελευθεριάδης Κ., Ρέτσος, Γεωργόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Φιαμέγκος (78′ Φαρμάκης), Ταχιράι (89′ Ζαμπαράς), Ελευθεριάδης Γ. (90+1′ Διγενής), Μπίνας, Γιαννόπουλος.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Ντακόφ, Μητροφάνης, Ράμμος, Κατσαμπάνης, Τουγουντζόγλου, Γουσούλης Θ., Ζέλο, Ζήσης (82′ Μπιρμπίλης), Δωματιώτης (46′ Μπίτιλης), Κουντουριώτης (46′ Κωνσταντίνου).