Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πλησιάζει την κορυφή ο ΑΟ Ιλίου, 2-0 τον Ατλαντα Κυψέλης

Published

on

Ανώτερος σε όλο το ματς ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε επί του Ατλαντα Κυψέλης και συνέχισε την ανοδική του πορεία.

Εφτασε έτσι τους 19 βαθμούς και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μείωσε τη διαφορά από την πρώτη θέση στους δύο βαθμούς. Ο Ατλας δεν μπόρεσε ειδικά στο 2ο μέρος να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και γνώρισε την .ήττα, που τον αφήνει με 8 βαθμούς στην 15η θέση.

Η ομάδα του Ανδρέα Νάστου παρά τις σημαντικές απουσίες πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και είχε πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά πότε η αστοχία και πότε ο εξαιρετικός γκολκίπερ Λάτσης δεν της επέτρεψαν να σκοράρει. Στο 24′ το μακρινό σουτ του Ελεύθερου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 27′ το σουτ του Γεωργούλα από εξαιρετική θέση πέρασε άουτ. Στο 34′ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ελεύθερου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φούρλας, αλλά ο Λάτσης απέκρουσε σε κόρνερ, Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Λάχας έπιασε καρφωτή κεφαλιά με τον Λάτση να διώχνει και πάλι εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Ιλίου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και έκλεισε τους αντιπάλους του στα καρέ τους. Στο 48′ ο Λάτσης και πάλι έσωσε την εστία του στην κεφαλιά του Φούρλα, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν τελικά το σκορ στο 63′. Ο Τάμπας έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Μαρκάκη, που από κοντά έκανε το 1-0. Λίγο έλειψε πάντως ο Ατλας να απαντήσει αμέσως, αφού στην μοναδική του ευκαιρία σε όλο το ματς στο 64′ ο Σινομάτι βγήκε μόνος με τον Αδαμόπουλο αλλά σούταρε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Φούρλας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 68′ ουσιαστικά καθάρισε το ματς. Ο Φούρλας έκανε καταπληκτική ενέργεια από αριστερά και με έξοχη σέντρα βρήκε τον Μαρκάκη, που άπιαστο βολέ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-0 πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ. Στη συνε΄χεια δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το φινάλε, με το 2-0 να μένει σαν τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Μάλλιος (68′ Καλογήρου), Δαούτης, Λάχας, Τάμπας, Ελεύθερος, Παπαδημητρίου, Φούρλας (81′ Κοντός), Μαρκάκης (84′ Χουσεΐν), Γεωργούλας (46′ Ασφής).

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ; Λάτσης, Κόστα (46′ Νάσι Α.), Βούλγαρης (17′ λ.τ. Αποστολάκης),Κοσμίδης, Μαρμαράς, Γκίκας, Λιβάνιος, Κώης, Σινομάτι, Καβαλιέρης, Τσαλαβούτας (84′ Ριζογιάννης).