Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πλησιάζει το Καματερό, 2-0 εκτός τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Published

on

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΠΑΟ Καματερού, που επικράτησε με 2-0 επί του ΠΑΣ Γαλάτσι και πλησίασε κι άλλο τις προνομιούχες θέσεις.

Έφτασε έτσι τους 45 βαθμούς, ενώ το Γαλάτσι έμεινε στους 31.

Στο 5′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μπινέρι, και στο 40′ άνοιξαν το σκορ όταν ο Τσουτσάνης έκανε το 0-1. Στο 65′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να έχουν δοκάρι με τον Γεωργαντώνη, ενώ στο 75′ έγινε η φάση που ουσιαστικά καθόρισε την έκβαση της αναμέτρησης. Ο Δουδουμόπουλος ανέτρεψε αντίπαλο που σύμφωνα με τον διαιτητή βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, με αποτέλεσμα να δεί την απευθείας κόκκινη κάρτα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Παππάς, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2. Στο 82′ η κεφαλιά του Μπινέρι και πάλι για τους φιλοξενούμενους σταμάτησε στο δοκάρι.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Μπατζέλης, Παπαδόπουλος (46′ Γεωργαντώνης), Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Θεοδωρακάτος (85′ Τσαπατώρης), Νταβαρίνος, Γράβας (79′ Νάτσινας), Μπαϊράμι, Τσεπάς (85′ Αρετάκης)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Τζώτζης): Κολιάκης, Τζωρτζίνης, Μαυροειδής, Πιτέλης, Τσουρούλας, Κουμπάρος, Τσουτσάνης, Παππάς, Νικολάου (83′ Αϊβαλιώτης), Μπινέρι (90+2′ Πέτρου), Καλογερής (89′ Μελισσιανός).