Connect with us

8ος Όμιλος

ΠΟΑ: Επισκέφτηκε τον Χαμαλάκη ο Καλέμπουμπας

Published

on

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΠΟΑ Γιάννης Καλέμπουμπας, ο οποίος επισκέφτηκε τον Παναγιώτη Χαμαλάκη και ενημερώθηκε λεπτομερώς για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΟΑ, συνεχώς ήταν σε επικοινωνία με τα ανθρώπους της ομάδας που βρέθηκαν από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με το Αιγάλεω και φρόντισε και ο ίδιος να τον επισκεφτεί. Όπως έγινε γνωστό, ο Παναγιώτης Χαμαλάκης, έχει κάταγμα και αιμάτωμα στο κεφάλι, με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία και δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο νωρίτερα απ’ότι αρχικά υπολογιζόταν, καθώς την Τρίτη (10/10) θα υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική και εφόσον είναι “καθαρή” θα λάβει άμεσα εξιτήριο.

Με ανακοίνωση του ο ΠΟΑ, εύχεται στον Παναγιώτη Χαμαλάκη περαστικά και γρήγορη επιστροφή στην δράση. Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΟΑ, η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Παναγιώτη Χαμαλάκη»