Connect with us

5ος Όμιλος

ΠΟΑ-Κερατσίνι 1-0

Published

on

Ακόμη μια νίκη πέτυχε ο ΠΟΑ που επικράτησε με 1-0 του Κερατσινιου, ωστόσο αμφότερες οι ομάδες είναι κοντά στην παραμονή αφού χρειάζονται ένα πόντο για να είναι και μαθηματικά στην κατηγορία.

Ο Ποα παίζει εκτός με Νεάπολη και στο τελευταίο ματς με Ιωνικό εντός, με το πρώτο παιχνίδι να δίνει τη δυνατότητα στον προσφυγικό σύλλογο να πάρει τον πόντο που θέλει εφόσον βέβαια ο Αμπελακιακός κάνει το 2Χ2, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υποβιβαστεί η ομάδα της Σαλαμίνας. Εφόσον βέβαια γίνει το 2Χ2 το Κερατσίνι θέλει έναν βαθμό και ας χάσει ένα από τα δυο ματς αφού στην ισοβαθμία υπερτερεί.

Στα του αγώνα:

Ο ΠΟΑ μπήκε πιο δυνατά και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με το σουτ του Πατηνιώτη στο 6’ να αποκρούει ο τερματοφύλακας του Κερατσινίου.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ, όμως εκείνο ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ του Παπαδομιχελάκη, που χρίστηκε σκόρερ στην συνέχεια.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με το σουτ του Ψυχογιού να διώχνει ο Μανουσάκης.

Πέντε λεπτά νωρίτερα όμως ο ΠΟΑ είχε ζητήσει πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Πατηνιώτη με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει κίτρινη κάρτα για θέατρο στον ποδοσφαιριστή του Ατσαλένιου.

Η Τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 45’ με τον Πλουσή να σουτάρει και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Κερατσίνι μπήκε πιο δυνατά και απείλησε με τον Ψυχογιό δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά.

Αρχικά το σουτ του επιθετικού των φιλοξενούμενων απέκρουσε με τα πόδια ο Μανουσάκης και στο αμέσως επόμενο λεπτό η κεφαλιά του θα καταλήξει άουτ.

Και αφού έχασε τις δύο αυτές ευκαιρίες το Κερατσίνι, ο ΠΟΑ βρήκε το γκολ στο 52’!

Εκτέλεση φάουλ από τον Καρλίτο, δύσκολη επέμβαση του τερματοφύλακα του Κερατσινίου και στην επαναφορά με προβολή ο Καϊμακαμούδης έκανε το 1-0 για τον ΠΟΑ!

Μετά το γκολ της η ομάδα του Ατσαλένιου διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Στο 80’ μάλιστα «άγγιξε» και το 2-0, όμως ο Καϊμακαμούδης από θέση τετ-α-τετ δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού άνηκε στον Καρβελά, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε με την μπάλα να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα.

Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και ο ΠΟΑ πανηγύρισε την παραμονή του στην κατηγορία!

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Φραγκιαδάκης (63′ Πολυζάς), Βρεττός, Πετράκης, Σαμουηλίδης (75′ Ρωμανάκης), Παπαδομιχελάκης, Πλουσής, Κερμενίδης, Πατηνιώτης, Καρλίτο (73′ λ.τρ. Καρβελάς), Καϊμακαμούδης

Κερατσίνι: Κουμπούλα, Γιαταγανάκης, Μύρκος, Αγγελάκης, Ροκάκης (63′ Λιάκος), Μεγαλοοικονόμου (70′ Κυρτζιανλίδης), Κομνηνός, Σιγλλάς, Ψυχογιός, Παναγιωτόπουλος, Σιανός

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply