Connect with us

5ος Όμιλος

ΠΟΑ-ΟΦΙ 3-2

Published

on

Ο ΠΟΑ έδειξε ότι είναι φτιαγμένος από “ατσάλι” και υποχρέωσε τον ΟΦΙεράπετρας στην πρώτη του φετινή ήττα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα του Ατσαλένιου να επικρατεί με σκορ 3-2 στο Μαρτινέγκο! 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΟΦΙ να μπαίνει δυνατά πιέζοντας τον αντίπαλο του. Στην συνέχεια ο ΠΟΑ ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να προηγηθεί με τον Καϊμακαμούδη στο 15′, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου βελτίωσε ακόμα πιο πολύ την εικόνα της και κατάφερε να πετύχει δυο επιπλέον γκολ, παρά το γεγονός ότι στις αρχές τις επανάληψης η ομάδα της Ιεράπετρας ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Κερμενίδη.

Στο 53′ ο Πατηνιώτης έπειτα από ωραία συνεργασία που είχε με τον Καϊκαμακούδη, με ωραίο σουτ έκανε το 2-1 για τους Ατσαλενιώτες, ενώ στο 64′ ο Καρβελάς πέτυχε το 3-1! Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 88′ με τον Χύσι από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μανουσάκη.

Οι φάσεις του αγώνα:

5’ Σουτ του Μούτσα λίγο έξω από την περιοχή ψηλά άουτ η μπάλα.
7’ Σουτ του Τοπούζη άουτ.
9’ Σέντρα σουτ του Μηνά μπλόκαρε ο Μανουσάκης
15’ ΓΚΟΛ για τον ΠΟΑ! Από εκτέλεση φάουλ του Κερμενίδη από τα 40 μέτρα, ο Καϊμακαμούδης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και θα ανοίξει το σκορ για τον ΠΟΑ.
23’ Καλή εκτέλεση φάουλ του Κερμενίδη η μπάλα στην αγκαλιά του Πρίφτη.
24’ Ωραία μπαλιά του Χύσι για τον Μηνά σε θέση τετ α τετ δεν έπιασε καλά το σουτ η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη.
30’ Σουτ του Πατηνιώτη καλό πέρασε λίγο άουτ.
44’ Σουτ του Κερμενίδη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη.
45’ Διπλή ευκαιρία του Παπαδόπουλου, το πρώτο σουτ χτύπησε πάνω στα σώματα, ο ΟΦΙ ζήτησε χέρι, ο δαιιττηής έδειξε παίζεται ο Παπαδόπουλος νέο σουτ ο μπλόκαρε ο Μανουσάκης.
50’ ΓΚΟΛ για τον ΟΦΙ. Από σουτ του Χύσι έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στον Σαμουηλίδη και κατέληξε στα δίχτυα του Μανουσάκη για το 1-1.
52’ Σουτ του Μαρτσάκη πέρασε άουτ.
53’ ΓΚΟΛ για τον ΠΟΑ! Όμορφη συνεργασία Καϊμακαμούδη-Πατηνιώτη, ο τελευταίος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και θα γράψει τ 2-1 για τον ΠΟΑ.
64’ ΓΚΟΛ για τον ΠΟΑ. Από συρτό γύρισμα του Κερμενίδη ο Καρβελάς θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και θα κάνει το 3-1.
65΄ Σουτ του Καϊκαμούδη στο όριο της μεγάλης περιοχής η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
66’ Σουτ του Χύσι η μπάλα χτύπησε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.
88’ ΓΚΟΛ για τον ΟΦΙ! Ο Παπαδόπουλος πάσαρε στον Μηνά ο οποίος έβγαλε σέντρα σουτ με τον Χύσι να πετάγεται με προβολή και να γράφει το τελικό3-2.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Καρβελάς (87΄ Ρωμανάκης), Πολυζάς, Βρεττός, Σαμουηλίδης, Παπαδομιχελάκης, Νηστικάκης, Κερμενίδης (90′ Κενδριστάκης), Πατηνιώτης (84′ Φραγκιαδάκης), Καρλίτο, Καϊμακαμούδης

ΟΦΙεράπετρας: Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Πιθαρούλης, Μίγγας (79′ Γιουκούδης), Μηνάς, Πότσι (46′ Βιγιαφάνε), Μούτσα (70′ Μπάμπης), Χύσι, Τοπούζης, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (83′ Κορέττας)