Connect with us

slideshow

Ποδαρικό με μεγάλο πρόβλημα στον Πανελευσινιακό

Ράεντ, Χουμασουρίτζε θέλουν να φύγουν

Published

on

Στα κρύα του λουτρού ενδεχομένωςς να αφήσουν τον Πανελευσινιακό, οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές του. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν stoplekto.gr και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, οι Ράεντ και Χουμασουρίτζε που μεταγράφηκαν το καλοκαίρι από τον Μανδραϊκό στην ομάδα της Ελευσίνας, θέλουν να φύγουν από τον Πανελευσινιακό. Οι δύο παίκτες που στην ουσία ανήκουν στον Μανδραϊκό, όχι ότι δεν είναι ευχαριστημένοι από το κλίμα στον Πανελευσινιακό αλλά, θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε ομάδα Γ και Β Εθνικής. Μάλιστα η επιθυμία αυτή ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που είδαν πρώην συμπαίκτες τους στην Μάνδρα να …μετακομίζουν στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα στην Προοδευτική. Οι Ράεντ και Χουμασουρίτζε έθεσαν το θέμα στη διοίκηση του Μανδραϊκού- άγνωστο εάν στην Ελευσίνα γνωρίζουν ακόμη κάτι- ζητώντας να πάνε στην Προοδευτική ή σε άλλη επαγγελματική ομάδα.

Η διοίκηση του Μανδραϊκού τους συνέστησε να κάνουν υπομονή καθώς το θέμα χρειάζεται εξαιρετικά ειδικό χειρισμοό προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στις σχέσεις με τον Πανελευσινιακό. Να σημειωθεί ότι οι δύο ξένοι βρέθηκαν το καλοκαίρι ένα βήμα πριν την Προό αλλά τελικά με «εντολή» Γιαλιά δόθηκαν στον Πανελευσινιακό. Ο «δανεισμός» των δύο πάντως είχε προκαλέσει τριβές στην Ελευσίνα καθώς κάποιοι δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να δανειστεί ο Πανελευσινιακός παίκτες από τον Μανδραϊκό.

Πάντως όλα θα φανούν τις επόμενες ημέρες και το ερώτημα που τίθεται είναι εάν δεν ικανοποιήσουν οι δύο παίκτες την επιθυμία τους να πάνε σε επαγγελματική ομάδα, θα αγωνιστούν με το ίδιο πάθος και ζήλο που αγωνίστηκαν μέχρι τώρα με την φανέλα του Πανελευσινιακού;

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply