Connect with us

5ος Όμιλος

Ποδαρικό με το δεξί ο Πανθηραϊκός- 3-0 την ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Ποδαρικό με θριαμβευτική νίκη για τον Πανθηραϊκό στο ξεκίνημα του 2020. Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και επιβλήθηκε με 3-0 της αγνώριστης ΑΕ Μοσχάτου, η οποία κατέβηκε με σοβαρές ελλείψεις και με λύσεις ανάγκης στον πάγκο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 21′ με δυνατό σουτ του Βαλαβανόπουλου, σε ένα πρώτο μέρος που οι Σαντορινιοί ήταν ανώτεροι.

Στην επανάληψη ο Πανθηαραϊκός ευτύχησε να βρει και δεύτερο γκολ σε μια περίεργη φάση. Στο 52′ μετά από ένα γέμισμα στα καρέ του Μοσχάτου, ο γκολκίπερ Γιώρας συγκρούεται με συμπαίκτη του, με τον διαιτητή Μπακογιάννη να καταλογίζει φάουλ λανθασμένα. Καθώς όμως η φάση εξελίχθηκε αστραπιαία και ενώ ο διαιτητής είχε σφυρίξει φάουλ, ο Κόντι σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχος, με τον διαιτητή να αλλάζει την απόφασή του και να κατοχυρώνει το γκολ, έπειτα από υπόδειξη του βοηθού Τσολακίδη. Εκεί ήταν η σειρά των Μοσχατιωτών να διαμαρτυρηθούν, υποστηρίζοντας ότι η φάση είχε τελειώσει καθώς ο διαιτητής είχε σφυρίξει για φάουλ.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο τέρμα στο 82′ με τον νεοεισελθλέντα Κορέτα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Η ομάδα του Βασίλη Σπάθα στο 90′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παυλάκη από τον Ζόντο, όμως ο Βινίσιους που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ.

Με λάθη η διαιτησία του  Μπακογιάννη από το σύνδεσμο Αθηνών.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ(Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζοντός, Τσόπελας, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Παπασάββας(64’ λ.τρ. Αντωνιάδης), Ντούνιας(86’ Κορακιανίτης), Παληγιώργος, Κόντι, Χούσα, Βαλαβανόπουλος(60’ Κορέτα), Λούκας.  

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Φιαμέγκος, Μανιδάκης, Μπέρτσος, Κορνελάρτος, Βινίσιους, Ψυχογιός(85’ Γκούμας), Κατίδης, Ευθυμιάδης(85’ Παυλάκης), Νιζάμης(74’ Ζελέκου), Κοτσοβός( 65’ Σταύρου).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ