Connect with us

Γ Εθνική

Ποδαρικό με τριάρα ο Εθνικός

Published

on

Με τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός πήρε σπουδαία νίκη καθώς επικράτησε 3-0 του Ερμή Ζωνιανών.

Πρώτη φάση και γκολ για τον Εθνικό, ο οποίος στο 10′ μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Μακρυγιάννη με πάσα τροφοδότησε τον Χρούστινετς που πλάσαρε εύστοχα και άνοιξε το σκορ για τους «κυανόλευκους». Στο 24′ ο Εθνικός βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Αντωνίου να σκοράρει μετά από ωραίο σουτ.

Στο 35′ ο Εθνικός σκόραρε για τρίτη φορά ο Κυριαζής από το ύψος του πέναλτι  με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, ένα σουτ του Τσιάβου, η μπάλα πέρασε άουτ στο 60′, ενώ ο Ερμής απείλησε με τον Λίτσκα με τον 80′ χάνοντας καλή στιγμή για να μειώσει στο σκορ, με την ομάδα των Ζωνιανών να ισορροπεί στο δεύτερο μέρος, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει κάτι από το ματς.

Διαιτητής ήταν ο Νικόπουλος

Ερμής Ζωνιανών: Δερμιτζάκης, Ζερβός (41’ Σκουτέλης), Γεμιστός, Μπαμπουλάκης, Αυγουστάκης, Ρουμπάκης (62’ Τουρνάκης), Γκελοσάνι (76’ Θ. Κάββαλος), Κωστάκης, Κουκούλης, Παππάς (46’ Βιτώρος), Λίτσκας.

Εθνικός: Γ. Παπαγγελής, Β. Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Τσατσαρής, Θεοδώρου, Χρούστινετς (46′ Λαμάι), Κυριαζής (61′ Σεκούμπα), Πολύζος (61′ Ντινιωτάκης), Βαλαβανόπουλος, Μακρυγιάννης (46′ Σέχου), Αντωνίου (46′ Τσιάβος).