Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ποδοσφαιρικό camp οι Νέοι Ευγένειας

Published

on

Για μια ακόμα χρονιά οι Νέοι Ευγένειας διοργανώνουν το  θερινό  Ποδοσφαιρικό Camp από 24 μέχρι 29 Ιουνίου, στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγή. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον σύλλογο και υπογράφουν ο πρόεδρος Αντώνης Σαλίβερος  και η Γενική Γραμματέας Ευγενία Ζαρταλούδη καθώς και ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών Γιάννης Σωτήρχος αναφέρονται χαρακτηριστικά τα παρακάτω:

«Φτάσαμε και φέτος στο τέλος μιας εποικοδομητικής χρονιάς για τις Ακαδημίες των Νέων Ευγένειας.

Μιας χρονιάς με συστηματική δουλειά, αγάπη και πολύ παιχνίδι για τους μικρούς ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων μας.

Και πως θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η χρονιά;

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος οι Νέοι Ευγένειας διοργανώνουν Θερινό Ποδοσφαιρικό Camp, 24-29 Ιουνίου, ώρες 18.00-22.00 καθημερινά στο γήπεδο ΑΓΕΤ στη Χαραυγή, φιλοξενώντας στην οικογένειά μας όχι μόνο δικούς μας αθλητές, αλλά και παιδιά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7 έως 16 ετών που επιθυμούν να γνωρίσουν το Σύλλογο και το όμορφο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Μέσα από αυτή την διαδικασία, με την καθοδήγηση έμπειρων  διπλωματούχων προπονητών τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα “μυστικά της στρογγυλής θεάς” μέσα από  εξειδικευμένες ασκήσεις τεχνικής,  μυικής ενδυνάμωσης, νευρομυικής συναρμογής και παιχνιδιού, δομημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να τις υιοθετήσουν στο καθημερινό καλοκαιρινό τους πρόγραμμα με στόχο την ατομική τους βελτίωση..

Οι μικροί μας φίλοι που δεν ανήκουν στο αθλητικό δυναμικό κάποιας ποδοσφαιρικής ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα 6ήμερο με τί αλλο… πολλές τρίπλες, σουτ, γκολ και πολύ παιχνίδι!

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι προπονητές που στελεχώνουν αυτήν την διοργάνωση δεν μπορεί παρά να είναι προσεχτικά επιλεγμένοι, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πάντα για τα παιδιά μας..

Αναφέρουμε..

Γιάννης Σωτήρχος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής super league, διπλωματούχος UEFA A΄, τεχνικός διευθυντής και προπονητής της Ακαδημίας μας.

Νίκος Ηλιαδάκης, γυμναστής Α΄ ομάδας & Ακαδημιών μας, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχος προπονητής UEFA B, βραβευθείς από την ΕΠΣΠ για την συνολική προσφορά  στις υποδομές.

Νίκος Λάγαρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, διπλωματούχος προπονητής UEFA C, με πολύχρονη εμπειρία στις υποδομές και σε ανδρικές ομάδες ως προπονητής κυρίως της Ν. Χίου.

Βασίλης Καλαποθαράκος:  Διπλωματούχος προπονητής – γυμναστής ομάδας και υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Και για τους τερματοφύλακες μας

Τάκης Γιαταγανάκης, προπονητής τερματοφυλάκων στις υποδομές της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, & Κώστας Βαμβακούσης, διπλωματούχος προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας και της Α΄Ομάδας μας.

Βοηθοί προπονητών θα είναι δικοί μας αγαπητοί ποδοσφαιριστές της Α΄ Ομάδας.
Ποδοσφαιριστές που έκαναν τα πρώτα τους βήματα ως μικρά παιδιά στην Ακαδημία των Νέων Ευγένειας και εφέτος δίκαια και επάξια συμμετείχαν στην Α΄ Ομάδα συμμετέχοντας και απολαμβάνοντας την επιτυχία της προσπάθειας και της επίτευξης του στόχου ανόδου στην Α΄ΕΠΣΠ.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην ποδοσφαιρική αυτή γιορτή θα ενταχθούν σε τμήματα βάσει της  ηλικίας τους, ενώ οι προπονήσεις θα είναι 45λεπτες με κυκλική ροή, ώστε όλα τα τμήματα να αθληθούν με όλους τους προπονητές μας. Οι τερματοφύλακες μας ξεκινούν την προπόνηση με το τμήμα τους (τερματοφυλάκων) και κατόπιν θα συμμετέχουν κανονικά σε όλο το πρόγραμμα του camp, με ασκήσεις τεχνικής και μυικής ενδυνάμωσης και ως τερματοφύλακες στα τελειώματα (σουτ ) των μικρών ποδοσφαιριστών μας.

Ανάμεσα στις προπονήσεις προσφέρονται στα παιδιά νερά, snack, χυμοί, σάντουιτς από την ομάδα των εθελοντών μας που απαρτίζεται από  γονείς των αθλητών της οικογένειας των Νέων Ευγένειας, ενώ καθημερινή και απαραίτητη θεωρείται και θα είναι η  παρουσία γιατρού στο γήπεδό μας κατά την διάρκεια των προπονήσεων του camp, όπως άλλωστε ήταν και κατά τη διάρκεια όλης της περσινής αθλητικής μας χρονιάς κατά την διάρκεια των προπονήσεων της Ακαδημίας.

Σε όλους τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές θα δοθεί αθλητική εμφάνιση δωρεάν από το Σύλλογό μας καθώς και αναμνηστική φωτογραφία και πιστοποιητικό παρακολούθησης. Στην τελετή λήξης πολλές οι εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια του Camp θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να συζητήσουν για θέματα και προβλήματα  που απασχολούν την αθλητική και αγωνιστική δράση των παιδιών αλλά και την καθημερινότητα με τους διακεκριμένους επιστήμονες:

κ. Γλυκερία Σκούρα , Ψυχολόγος – Αθλητική Ψυχολόγος MSC, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μια συνεργασία τιμή για το Σύλλογό μας αφού και την αθλητική χρονιά που μας πέρασε οι μικροί μας ποδοσφαιριστές επωφελήθηκαν των πολύτιμων συμβουλων της σε θέματα αγωνιστικά και όχι μόνο. Μια συνεργασία που ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

κ. Θοδωρή Κουτράκο: Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος (Προϊστάμενος) Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

κ. Αντώνη Λεμονή, Ειδικό Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής, τον γνωστό σε όλους μας¨- δικό μας γιατρό, τον “ιατρό των γηπέδων”.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας και προσωπικά την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Συράκου Σταυρούλα, για την άψογη συνεργασία μας και την άδεια- παραχώρηση της αποκλειστικής χρήσης των γηπέδων 11Χ11 και 5Χ5 στην περιοχή της Χαραυγής τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής του 3ου ΘΕΡΙΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ CAMP.

Όλες τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής μας και όχι μόνο που στάθηκαν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια .. και είναι πολλοί… Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει εκτενής αναφορά για τους υποστηρικτές μας.

Όλους τους εθελοντές μας που ακούραστα, με μεράκι και πολλή αγάπη θα είναι και φέτος παρόντες στη μεγάλη γιορτή.

Τους μικρούς συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές μας, τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ μας.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες –  εγγραφές  μπορούν να απευθύνονται για λίγες μέρες ακόμη στα τηλέφωνα 6972 517051 – 6943 855 878, στο email του Συλλόγου neoi1937@gmail.com  ή με μήνυμα στα social media: facebook: Νεοι Ευγενειας, αφήνοντας όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας.»