Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ποδοσφαιριστές Άρη Πετρούπολης: ‘Eχουμε επίγνωση της ιστορίας του σωματείου

Published

on

Με αφορμή τις κακόβουλες αντιδράσεις ορισμένων φιλάθλων του Άρη Πετρούπολης, στον αγώνα της 22ας Νοεμβρίου στην έδρα μας, εξ αιτίας του δυσάρεστου αποτελέσματος, επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε τα παρακάτω.
Όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε στην ομάδα του Άρη, έχουμε επίγνωση της ιστορίας του Σωματείου, του οποίου την φανέλα φοράμε με σεβασμό, θα θέλαμε, κάθε φορά που παίζουμε ένα αγώνα, να προσφέρουμε τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα. Όμως, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, όπως όλοι γνωρίζετε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα τρεις πιθανότητες : η νίκη, η ισοπαλία και δυστυχώς, η ήττα. Εκτός από τη σωστή προετοιμασία και την ικανότητα των παικτών μιας ομάδας, σημαντικό παράγοντα για το αποτέλεσμα ενός αγώνα αποτελεί και η τύχη. Αυτό δεν σημαίνει πως εμείς, σαν ομάδα, βασίζουμε στον τελευταίο παράγοντα την συμμετοχή μας στους αγώνες. Παλεύουμε πάντα για τη νίκη, όλοι μαζί, από το προπονητικό team μέχρι τον τελευταίο αναπληρωματικό. Ωστόσο, η ομάδα δεν καταφέρνει πάντα να νικά, όπως συνέβη στον τελευταίο μας αγώνα, κατά τον οποίο η ομάδα δέχτηκε απαράδεκτες επικρίσεις και χλευασμό από συγκεκριμένη μερίδα “ φιλάθλων “. Οι φίλαθλοι αυτοί, ξεχνώντας τις 4 συνεχείς νίκες, που είχαμε καταφέρει στους προηγούμενους αγώνες, μας επιτέθηκαν με χυδαίες εκφράσεις, χωρίς να λάβουν υπ’ όψιν τους το γεγονός ότι ανάμεσα στις κερκίδες καθόντουσαν άτομα της οικογένειάς μας. Αυτή η επίθεση που δεχτήκαμε, έπληξε σοβαρά την υπόληψή μας, μας στεναχώρησε και μας ανάγκασε να προβούμε σ’ αυτή την ανακοίνωση.
Αγαπητοί φίλαθλοι του Άρη Πετρούπολης,
Όλοι μας έχουμε σαν κοινό στόχο την άνοδο της ομάδας μας εκεί που της πρέπει και της αξίζει. Εμείς, η ανδρική ομάδα του Άρη, μαζί με το προπονητικό team και η Διοίκηση, είμαστε αφοσιωμένοι σ’ αυτό το στόχο και λειτουργούμε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Οι λεκτικές επιθέσεις η ειρωνεία και ο χλευασμός δεν μας αξίζουν και δεν βοηθούν πουθενά. Γι’ αυτό ζητάμε από το υγιές κομμάτι των φιλάθλων και φίλων του Άρη να μας στηρίξει ηθικά αλλά και με την παρουσία τους σ’ αυτήν μας την προσπάθεια, να απομονώσει εκείνους τους λίγους που, όμως, κάνουν τόσο μεγάλη ζημιά στο Σύλλογο. Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να τιμήσουμε το ιστορικό Σωματείο του οποίου τη φανέλα φοράμε με τιμή.
Οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΘΗΝΩΝ