Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ποδοσφαιριστές Διάνας Ηλιούπολης: Σας ευχαριστούμε…

Published

on

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ:
«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!»
? «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και η ανθρωπότητα, μέσα στο κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί, στερούμενοι πολλά πράγματα από τη ζωή μας, βρίσκουμε όλοι το χρόνο να σκεφθούμε και να αξιολογήσουμε αυτά που έχουν μεγάλη αξία. Έτσι κι εμείς, οι ποδοσφαιριστές, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας κάποια συγκεκριμένα άτομα για την… ασφάλεια που μας παρέχουν.
Μιλάμε, φυσικά, για τους ανθρώπους που διοικούν και περιβάλλουν τον σύλλογό μας. Οι Άνθρωποι αυτοί, είναι δίπλα μας με κάθε τρόπο. Με αγνά αισθήματα για την ομάδα μας – και για μας τους ίδιους – κάνουν καθημερινά τα πάντα ώστε να μην στερούμαστε τίποτα. Κύριοι της διοίκησης, κ. Ζευγίτη, κ. Βαλκανά, κ. Παπαδημητρίου, κ. Ξιούρα, σας ευχαριστούμε για όλα! Ήσασταν δίπλα μας μετά την πρώτη καραντίνα και στην απογοήτευση που μας έδωσε η πρόωρη λήξη του πρωταθλήματος∙ ήσασταν δίπλα μας στην προετοιμασία∙ ήσασταν δίπλα μας σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα∙ ήσασταν δίπλα μας στα εύκολα, στις μεγάλες νίκες, αλλά και στα δύσκολα, στα αρνητικά αποτελέσματα της 1ης και της 3ης αγωνιστικής∙ ήσασταν δίπλα μας σε όλο το 90λεπτο του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ και μας ωθήσατε με τον τρόπο σας στην πρόκριση∙ ήσασταν δίπλα μας πριν το τελευταίο ματς με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου και ανεβάσατε τη ψυχολογία μας, όταν το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν «τι να παίξουμε…αύριο σταματάει το πρωτάθλημα» ∙ ήσασταν πάντα εκεί, έντιμοι, και δεν εκμεταλλευτήκατε ούτε στιγμή αυτή την κατάσταση, όπως δυστυχώς θα έκαναν άλλοι∙ ήσασταν και ήσαστε εκεί όταν «τελειώνει» ο μήνας και μας κάνετε να σκεφτόμαστε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι και τίποτα άλλο. Κύριοι, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Ευχόμαστε να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό και να συνεχίζουμε να σας δίνουμε χαρά και να κάνουμε τα όνειρά σας…πραγματικότητα!»
? «Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω από αυτήν την αναφορά τους ανθρώπους που δεν φαίνονται, που δεν ακούγονται… Γιάννη Ιωσηφέλλη και Πάρη Μόρτη, σας ευχαριστούμε για όλα. Μας κάνετε να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε επαγγελματική ομάδα»
? «Κοουτς Τσαμόπουλε και, γυμναστή μας, Γιώργο Μούτο, τέλος, όπως τονίζουμε σε κάθε μας δήλωση, σας ευχαριστούμε που δεν μας αφήνετε στιγμή να μην κάνουμε προπόνηση! Θα επιστρέψουμε υγιείς και δυνατοί»
? «Κύριε Χαραλαμπόπουλε, σας ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό σας και την διαφήμιση που κάνετε για το σύλλογό μας. Η συνεργασία μας είναι άριστη!»
? «Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο. Είθε αυτές οι δύσκολες καταστάσεις να μας κάνουν δυνατότερους και πιο άρτια σκεπτόμενους».
Ανδρικό Ποδοσφαιρικό Τμήμα ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης
Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες