Connect with us

stoplekto

Ποδοσφαιριστής άρπαξε από τον λαιμό ρέφερι στο ΠΑΟΚ – Απόλλων Ποντίων!!

Published

on

Κάλεσε την αστυνομία ο διαιτητής  –  ΠΑΟΚ Μάνδρας- Απόλλων Ποντίων 4-2 

Σε ένα από τα πιο αδιάφορα ματς από βαθμολογική άποψη ο ΠΑΟΚ Μάνδρας κατέβαλε με 4-2 τον Απόλλωνα Ποντίων, αλλά τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν επισκίασαν την αναμέτρηση.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, ο διαιτητής Δημόπουλος έγραψε ότι στο 31’ κάλεσε στο γήπεδο αστυνομική δύναμη, λόγω συμπλοκών στην εξέδρα από φιλάθλους και των δύο ομάδων. Η αστυνομία κατέφτασε στο ημίχρονο και αποχώρησε, καθώς η κατάσταση είχε ηρεμήσει. Στο 60’ ο διαιτητής κάλεσε για δεύτερη φορά την αστυνομία λόγω νέας έκρυθμης κατάστασης και μετά από υπόδειξη του βοηθού Καπρέτσου, ότι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων δημιούργησαν ένταση και κινήθηκαν πίσω από το συγκεκριμένο βοηθό. Εμφανίστηκαν δυο αστυνομικοί, οι οποίοι μετά από ολιγόλεπτη παρουσία έφυγαν. Μετά τη λήξη ο ρέφερι έγραψε  τον ποδοσφαιριστή Μπαϊράμοβ , ο οποίος κινήθηκε διαμαρτυρόμενος προς τον παρατηρητή Πάρη Τσιμίκο και το διαιτητή , τους οποίους ακολούθησε μέχρι τα αποδυτήρια και στη συνέχεια έπιασε από το λαιμό το διαιτητή Δημόπουλο και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο παίκτης είδε την κόκκινη κάρτα, και  στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά και στον παρατηρητή αλλά κρατήθηκε από τους συμπαίκτες του.  Κλήθηκε εκ νέου η αστυνομία, η οποία δεν προσήλθε ποτέ στο γήπεδο και ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνος στις 20.15 , ενώ έγραψε ότι μετά την αποχώρησή του από το γήπεδο θα υπάρξει και συμπληρωματική έκθεση…

Για την ιστορία του αγώνα τα γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσαν οι

Κακοσίμος( 15’, 73’)  Παπακωνσταντίνου(30’ πέναλτι) και Ριζάι(41’),

Για τον Απόλλωνα οι Κατσίκης(φάουλ 75’) και Μπαϊράμοβ(81’)…

ΠΑΟΚ: Τσαπάρας, Κακοσίμος, Θεοδωρόπουλος Α., Πέτρου Α., Πετσίτης(59’ Πέτρου Β.), Θεοδωρόπουλος Δ., Λογοθέτης(65’ Τεπετόβ), Ματζιούρας, Ριζάι, Σγουρόπουλος(83’ Δούκας), Παπακωνσταντίνου.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σοφιανίδης Δ., Χιονίδης Ι.(65’ Χιονίδης Γ.), Καπίδης, Πετσίτης, Ευσταθιάδης, Μπαϊράμοβ, Καβαζίδης(55’ Μιχαηλίδης), Κατσίκης, Σωπιάδης, Σοφιανίδης Β., Παντελίδης(72’ Κέντσος).