Connect with us

stoplekto

Ποιες είναι οι 3 καλύτερες πειραιώτικες ομάδες(2010-2020) από την ψηφοφορία του “Portofsports.gr”

Published

on

Μια ενδιαφέρουσα ψηφοφορία έλαβε χώρα στο γνωστό ειδησεογραφικό σάιτ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο http://Portofsports.gr και τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας Ντίνο Λιορεΐση.

Θέμα ήταν ποιες είναι κατά γνώμη του κοινού οι τρεις ομάδες που έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο τη τελευταία δεκαετία 2010-2020. Από τα 253 άτομα που ψήφισαν συνολικά, ανάμεσά τους ήταν και μέλη του stoplekto.gr.

Στις απαντήσεις των περισσότερων επικράτησαν ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην Α’ Κατηγορία. Την κορυφή όμως “πάτησε” ένας σύλλογος που δεν έχει κερδίσει άνοδο, όμως έχει ομολογουμένως κατακτήσει την πλειοψηφία του κοινού με το ποδόσφαιρο που παίζει. Ο λόγος για τον Αετό Κορυδαλλού, που σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση με 186 ψήφους. Δηλαδή πάνω από το 75% των ψηφοφόρων είχαν στις επιλογές τους τον Αετό Κορυδαλλού.

Την δεύτερη θέση κατέβαλε η Οδηγήτρια με 163 ψήφους, που παρά την αποχή της τα τελευταία χρόνια, οι πετυχημένες εμφανίσεις της μες την δεκαετία φαίνεται ότι δεν έχουν λησμονηθεί από τον κόσμο.

Την τριάδα κλείνει η ΑΕ Μοσχάτου με 155 ψήφους, ένα σωματείο αδιαμφισβήτητα από τα πιο πετυχημένα των τελευταίων δέκα ετών, το οποίο από πέρσι κοσμεί ξανά το πειραϊκό ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική.

Για να δείτε την κορυφαία 9αδα της ψηφορορίας και περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.portofsports.gr/.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply