Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ποινές στον Πειραιά…Και επίσημα υποβιβάζεται ο Ατρόμητος Κερατσινίου

Published

on

Ποινή Αξιωματούχου σωματείου

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος της 16.11.2022, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε αξιωματούχους σωματείων ως εξής:

ΤΣΑΓΔΗΣ Α. – Προπονητής ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – (αγώνας  ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ    της 16/11/2022)  για ανάρμοστη  συμπεριφορά επιβάλλεται  ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού  μιάς (1) αγωνιστικής  ημέρας  και χρημ. ποινή 10 ευρώ

 

Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ   καθώς   και το έγγραφο  του με υπ΄ αρ. 1258 της 26.10.2022 βάση του οποίου δηλώνει αδυναμία να συμμετάσχει στον Πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής      Κατηγορίας περιόδου 2022-2023, ως εκ τούτου ο αγώνας «ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ » που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή  13/11/2022 στο γήπεδο  AΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ  και δεν διεξήχθη:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΠΟ ΑTΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ   για την μη διεξαγωγή του αγώνα   ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ » αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει (άρθρο 17 παρ. 2 του ΚΑΠ ).

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα  «ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ » υπέρ του σωματείου ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ  με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (άρθρο 17 παρ. 2,του ΚΑΠ ).

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 80 ευρώ στο σωματείο ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (άρθρο 17 παρ. 2,  του ΚΑΠ).

δ) Το σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ δεν κατήλθε να αγωνισθεί σε τρείς(3) αγώνες του Πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  κι ως εκ τούτου αποβάλλεται και υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία (άρθρο 17 παρ. 3-5 του ΚΑΠ).

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων