Connect with us

5ος Όμιλος

Πολλά νέα πρόσωπα στην Γλυφάδα

Published

on

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις στον ΑΟ Γλυφάδας, που έστω και καθυστερημένα προχωρά στην υλοποίηση του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν. Η διοίκηση του Γιάννη Παπαγιάννη προχώρησε σε έξι προσθήκες, μερικές εκ των οποίων κρίνονται αξιόλογες. Καταρχή, υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας ο Παναγιώτης Μπούμπας, ο οποίος έχει να επιδείξει πολυετή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες. Ο 34χρονος αμυντικός χαφ έχει παίξει σε Φωστήρα, Αγία Παρασκευή, Απόλλωνα Σμύρνης και Ηλυσιακό, ενώ την περσινή χρονιά ήταν ο αρχηγός της Προοδευτικής, με την οποία αγωνίστηκε στον 5ο όμιλο.

Επίσης, παίκτης του συλλόγου των νοτίων προαστίων είναι πλέον κι ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Αλέξανδρος Σκουρλής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε σημαντική συνεισφορά στις επιτυχίες του Αστέρα Βάρης.

Από εκεί και πέρα, αποκτήθηκαν από τον ΑΟ Γλυφάδας ο 20χρονος αριστερός χαφ Γιώργος Μπότης, ο 20χρονος δεξιός χαφ Ταξιάρχης Κατσίβελας, ο 20χρονος Νικόλας Μιχαήλ που είναι διεθνής με την εθνική Νέων της Κύπρου, όπως και ο 22χρονος δεξιός χαφ Δημήτρης Χριστόπουλος.

Επίσης, στο πλευρό του Μάριου Παναγιώτου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας εντάχθηκαν οι αφοί Καλοχριστιανάκης (Γιάννης και Δημήτρης) και ο προπονητής τερματοφυλάκωνΠαναγιώτης Κουρκούνας. Χρέη γενικού αρχηγού στην ομάδα ανέλαβε ο Γιώργος Λινάρδος, ενώ φυσιοθεραπευτής είναι ο Βασίλης Μανικάς.

πηγή infootball.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply