Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πολλές οι εντάσεις στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’…

Published

on

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Μικρασιατικό και Α.Ο. Περιστερίου. Μάλλον, το τελικό 1-1 θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς πολλά ήταν τα περιστατικά που στιγμάτισαν αρνητικά την αναμέτρηση. Αρχικά, η διαιτησία του κύριου Τσατσούλη έχει χαρακτηριστεί κακή και από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι-μαρς του Γουβαλάρη στον Πετρίτση στο 67′, όμως και οι δύο σύλλογοι για το σκληρό παιχνίδι μετά το 65′ που έφερε τον εκνευρισμό στους 22 ποδοσφαιριστές.

Ένταση στην κερκίδα

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα κοντά στο 65′, υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παράγοντες των φιλοξενουμένων και τους ανθρώπους της οικογένειας Δωριάδη. Κάποιος από τους Περιστεριώτες εξύβρισε την μητέρα του ποδοσφαιριστή του Μικρασιατικού, Ανδρέα Δωριάδη, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απάντησε παρότι αγωνιζόταν και κάπου εκεί ανέλαβαν δράση οι άνθρωποι της οικογένειας του νεαρού πορτιέρο ζητώντας τον λόγο. Υπήρξε ένταση για λίγα λεπτά και μετά το τέλος του παιχνιδιού ο νεαρός άσος κατευθύνθηκε προς το μέρος τους σε έξαλλη κατάσταση, καθώς ήταν δύσκολο να δεχθεί προσβολές για την μητέρα του.

Ένταση και στα αποδυτήρια

Ένθερμο ήταν το κλίμα και μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, λογομάχησαν δύο παίκτες των ‘ροσσονέρι’ με έναν από τους παίκτες του Κώστα Σταμπουλίδη. Παραλίγο να έρθουν στα χέρια, όμως με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων ο κίνδυνος αποφεύχθηκε. Πολλά είναι τα παράπονα από τους ανθρώπους του Περιστερίου για την φιλοξενία.