Connect with us

3ος Όμιλος

Πολλα προβλήματα ενόψει Αιολικού

Published

on

Με πολλά προβλήματα θα υποδεχθούν αύριο οι οράνιε τον φορμαρισμένο, τον τελευταίο καιρό, Αιολικό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Ο κ. Μεσολόγγης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Δημήτρη Μαυρέλη και Κώστα Αποστολάκη, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα στην Ερμιόνη συμπλήρωσαν από 7 κίτρινες κάρτες και τέθηκαν εκτός από τις αναμετρήσεις με Αιολικό, αλλά και με τον Κανάρη Νενήτων την επόμενη εβδομάδα στη Χίο.

Εκτός αποστολής θα βρίσκεται και ο τραυματίας Στέλιος Τζερεμές, για τον οποίο γίνεται…αγώνας δρόμου για να προλάβει τον αγώνα της Χίου. Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο στρατευμένος Αλέξης Ζερβός (ορκίζεται την επόμενη εβδομάδα).

Στον αντίποδα, έχουμε την επιστροφή του Κώστα Παναγόπουλου, ο οποίος εξέτισε στην Ερμιόνη ποινή μιας αγωνιστικής (4 κίτρινες).

Η εβδομάδα κύλησε ομαλά και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις για τους Γιώργο Παπαναστασίου, Ηλία Διαμαντή και Μάριο Σελμανάι και όλοι τους υπολογίζονται από τον τεχνικό των οράνιε.

Ο Παπαναστασίου έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής από τον αγώνα της Ερμιόνης λόγω ενός μικροπροβλήματος στο αριστερό του χέρι. Ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα το προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας. Παρομοίως, ο τερματοφύλακας των οράνιε ξεπέρασε κάποιες μικροενοχλήσεις στο δεξί του αστράγαλο, ενώ κανονικά στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Σελμανάι, ο οποίος αντικαταστάθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Ερμιόνης λόγω ενός σφιξίματος που ένιωσε στο αριστερό του πόδι .

Επτά στροφές πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος, το ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει αμείωτο. Αιολικός και Παναργειακός κυνηγούν την πρωτοπόρο Σπάρτη, ενώ στη ουρά γίνεται μεγάλη μάχη για τις δύο από τις πέντε θέσεις που οδηγούν στα Τοπικά πρωταθλήματα. Καμία ομάδα από την 6η θέση και κάτω δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη μαθηματικά την παραμονή.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Μπακογιάννης Άγγελος με βοηθούς τον κ. Γεωργακόπουλο Παναγιώτη και την κα. Δέτση Μαρία από το Σύνδεσμο Αθηνών.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply