Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πολυβόλο η Ελευθερούπολη, 5-2 με ανατροπή τον Αστέρα Γλυφάδας

Published

on

Αν και βρέθηκε πολύ νωρίς να χάνει με 2-0, η Ελευθερούπολη αντέδρασε άμεσα και τελικά επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-2 επί του Αστέρα Γλυφάδας.

Έφτασε έτσι τους 17 βαθμούς και προσπέρασε τον αντίπαλο της που έμεινε στους 15.

Στο 6′ ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Στο 13′ ο Χρυσικός έκανε το 0-2, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν άμεσα και να φτάνουν στην ισοφάριση πριν τελειώσει το ημίχρονο. Στο 37′ αρχικά ο Μπονγκουέ μείωσε σε 1-2, ενώ στο 41′ ο Μεσάκου έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, και στο 67′ ο Παππάς έκανε το 3-2 , ενώ στο 76′ ο Παντελαίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2. Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε στο 90+2′ με αυτογκόλ του Μαντικόπουλου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Παπαδημητρίου, Στεφανής, Καντελμίδης, Καρυπίδης, Χαλκιαδάκης, Χούσος, Μπονγκουέ, Μεσάκου (84′ Καταβάτης), Παντελαίος, Σερδενές, Παππάς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Τσαμπίρας): Σκρίνος, Τριανταφυλλάκης (78′ Γιαννούλης), Καλαντζής, Μπακαλιάνος, Μαντικόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καραφωτιάς, Παπακωνσταντίνου, Νικολόπουλος (46′ Βιέννας), Χρυσικός, Καραβίδας (58′ Μπαλαφούτης).