Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πολυβόλο η Νέα Ιωνία, 6-0 τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Published

on

Μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της η Νέα Ιωνία επικράτησε επί της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με το εμφατικό 6-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Αντωνόπουλο που πέτυχε χατ τρικ, και έφτασαν τους 68 βαθμούς, ενώ η Δάφνη έμεινε στους 33 έχοντας σχετική διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο 5′ ο Βεζυρτζόγλου έκανε το 1-0, με τον Αντωνόπουλο με δύο προσωπικά γκολ στο 19′ και στο 23′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 61′ ο Αντωνόπουλος ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ κάνοντας το 4-0, με τον Σπυριδάκη στο 78′ να κάνει το 2-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 81′ ο Ταβάρες.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός): Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Γερόλυμος, Μπάστας, Αλέμης (46′ Πετράς), Κωνσταντίνου, Φερναντίνιο (46′ Σπυριδάκης), Τζαμάι (46′ Ντεμπά), Βεζυρτζόγλου ( 60′ Ταβάρες) Μαρίνου (46′ Πατσατζόγλου), Αντωνόπουλος.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης): Λάππας (27′ Βεζύρης), Δερμιτζάκης, Λαγοπάτης, Ζαχαρίου (55′ Λιόσης), Χριστόπουλος, Αντωνάκος (46′ Μπαρμπούνης), Μουστακόπουλος, Μουρελάτος, Τουφεξίδης, Βλαχάκης Ι. (43′ Παπαδόπουλος)., Κωνσταντινίδης (55′ Βλαχάκης Ε.)