Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πολυβόλο οι Τράχωνες, 6-0 τα Πετράλωνα

Published

on

Κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση οι Τράχωνες συνέτριψαν τα Πετράλωνα με 6-0 ξεκινώντας με εντυπωσιακό τρόπο το νέο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν με το καλημέρα πως θα είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο νέο πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν ένα άκρως προβληματικό σύνολο, που θα πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα για να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία.
Ο Γιαννόπουλος στο 10′ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 , με τον ίδιο παίκτη στο 20′ να κάνει το 2-0. Στο 42′ ο Βουρλούμης με απευθείας κόρνερ έκανε το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 50′ ο Μπατσούλι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Δημογιάννη στο 55′ να κάνει το 5-0. Στο 80′ ο Παπατζίμας διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ : Τζίνας, Θυμιανός, Αναστασίου, Βουρλούμης, Μερετσόλιας, Παπατζίμας, Μανωλιάδης (70′ Κράνας), Προμπονάς (70′ Μαργαρίτης), Μπατσούλι (65′ Κλείτσικας), Γιαννόπουλος (65′ Αυγέρης), Δημογιάννης (58′ Ντελής).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Νικολακόπουλος, Μπούρσαλης (35 λ.τρ. Γκελασβιλι), Μιχαηλίδης, Χιονάς, Τραγανός, Γούλας, Τσιακύρης, Σκόρδος, Βολωνάκης (46′ Φωτουλάκης), Λιγκοπόρα, Χαλεπλιάν.