Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πολυβόλο ο ΑΟ Ιλίου, 7-0 την Ιεράπολη

Published

on

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση ο ΑΟ Ιλίου συνέτριψε την Ιεράπολη με 7-0 και επέστρεψε στις νίκες.

Η ομάδα του Ανδρέα Νάστου διατήρησε το απόλυτο στην έδρα της και έφτασε τους 14 βαθμούς, ενώ η Ιεράπολη παρουσιάστηκε αγνώριστη και δίκαια γνώρισε τη συντριβή μένοντας στους 10 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 17′ όταν ο Λερούτσος με εκπληκτικό σουτ από πλάγια έκανε το 1-0. Στο 25′ ο Φούρλας έκανε έξοχη ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Σκαμάνη που με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-0. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γιώτης, που στο 36′ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Ο ίδιος παίχτης στο 50′ με σουτ έκανε το 4-0 και στο 52′ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Λερούτσου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 58’ο Λερούτσος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 6-0, και στο 63′ ο Τζώρτζης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια έκανε το 7-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα με τον Ανδρέα Νάστο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 73′ τραυματίστηκε ο γκολκίπερ Κοπανάς της Ιεράπολης και επειδή δεν υπήρχε στον πάγκο άλλος γκολκίπερ κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Τσαπουρνής.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Κούβαρης, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης (73′ Πυργιώτης), Μπούσκος, Ασφής, Γιώτης (55′ Μάλλιος), Παπαδημητρίου (55′ Μαντζώρος), Φούρλας, Λερούτσος (60′ Γεωργούλας), Σκαμάνης (60′ Μανιφάβας).

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Κοπανάς (73′ λ.τ. Πανουσιάκης), Μπουρδαμής, Βιδάκης, Λαγκαδίτης (60′ Γιακουμάκης), Βιτουλαδίτης (22′ λ.τ. Κολάνγκι), Μανιός, Τσαπουρνής, Κασιμάτης, Μπιάζης, Παπανικολάου (46′ Σταματίου), Πετεινάκης (46′ Σίντρε).