Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πολυβόλο ο Αστέρας Καισαριανής, 6-1 την Αθηναΐδα

Published

on

Κάνοντας ακόμη μια φοβερή εμφάνιση ο Αστέρας Καισαριανής επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-1 επί της Αθηναΐδας και πλησίασε ακόμη πιο κοντά στην μαθηματική επιβεβαίωση της κατάκτησης του τίτλου.

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου έχοντας και πάλι σε μεγάλη μέρα τον Σταμάτη Σαπαλίδη που πέτυχε 4 γκολ, έφτασε τους 67 βαθμούς και χρειάζεται τυπικά 4 βαθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ η Αθηναΐδα έμεινε στους 19 και πλέον ο υποβιβασμός δείχνει πιο κοντά από ποτέ…

Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Ραχήμ κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια ο Σαπαλίδης με δύο προσωπικά γκολ στο 20′ και στο 35′ έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 55′ ο Γεραγωτέλλης έκανε το 4-0, ενώ ο Σαπαλίδης με ακόμη δύο γκολ στο 70′ και στο 73′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Στο 75′ ο Φρατζέσκος διαμόρφωσε το τελικό 6-1, και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Αστέρας στον 2ο γύρο.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Φουτράκης, Χασιώτης (46′ Σμυρνάκης), Λεβέντης, Πάλμος (60′ Κάρδαρης), Μαραγκουδάκης, Γεραγωτέλλης (75′ Γρυπάρης), Ζέλο (46′ Κουκοβίνης), Ψαραδέλης, Παληγεώργος (60′ Ρεντζής), Ραχήμ, Σαπαλίδης.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γιώργος Καρατζάς): Μπακοδήμος, Κοντής, Παλυβός Α. (60′ Θεοδοσίου), Κουτράκης (46′ Στρουμπόλι), Δρόσης, Λούλο, Ντιντίφας (72′ Πανάκης), Μαυρομματάκης,  Βαγγέλης (46 Λαφογιάννης), Φίλος, Φρατζέσκος (80′ Παλυβός Κ.).