Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πολυβόλο ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, 5-0 εκτός τα Ταταύλα

Published

on

Κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του επικρεάτησε εκτός έδρας επί του ΑΟ Ταταύλα με 5-0.

Ετσι έφτασε στους 14 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 2η θέση με Πράδεισο και Φωστήρα Ηλιούπολης, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή στον ένα βαθμό. Τα Ταταύλα έμειναν στους 4. Χαρακτηριστικό της εμφάνισης του Ατρόμητου είναι πως τα πέντε γκολ πέτυχαν πέντε διαφορετικοί παίχτες…

Στο 2΄ο Παπασταύρος έκανε το 0-1, με τον Τσιγγόπουλο στο 29΄και τον Τσάκαλο στο 42΄να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 0-3, που ήταν και το σκοπρ του ημιχρόνου. Στο 58΄ο Τσερώνης έκανε το 0-4, με τον Μπεκατώρο στο 87΄να διαμορφώνει το τελικό 0-5.

ΤΑΤΑΥΛΑ: Γιαννούτσος, Μανωλάς (46΄Γιαννόπουλος), Αθανασίου (83΄Νίνε), Τζάρας (66΄Κιττές), Μούκας, Μητράκας, Ιωακειμίδης, Πολύδωρας (46΄Φώσκολος), Αργύρης (69΄Καλογιάννης), Καλογερόπουλος, Παγουράς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Καλαμπούκας, Κόκκινος (46΄Μπεκατώρος), Καπελλές (75΄Τάγαρης0, Τσάκωνας, Πλάκας, Κουκούλης, Τσερώνης (83΄Παπαθανάσης), Παπασταύρος (69΄Ντάρλας), Τσιγγόπουλος (75΄Παρασίδης), Τσάκαλος, Βιτορεάνου.