Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πολυβόλο ο Αττικός, 7-1 την Αναγέννηση Πετρούπολης

Published

on

Κάνοντας μια ακόμη εκπληκτική εμφάνιση, ο Αττικός συνέτριψε την Αναγέννηση Πετρούπολης με 7-1 και συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του προς τον τίτλο.

Η ομάδα του Αυγέρη Πάσχου παρέμεινε αήττητη και έφτασε τους 45 βαθμούς εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Αντίθετα η Αναγέννηση απογοήτευσε και έμεινε στους 14 βαθμούς.

Ο χορός των γκολ άνοιξε με την έναρξη του αγώνα, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Πατσιούρας έκανε το 1-0. Στο 13′ ο πλεξίδας έκανε το 2-0, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Χέλμης που με δύο γκολ στο 23′ και στο 27′ έκανε το 4-0. Στο 36′ ο Μητκας μείωσε σε 4-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο άρχισε και το 2ο μέρος, με τον Γεωργαντή στο 46′ να κάνει το 5-1. Ο Δουληγέρης στο 58′ πέτυχε το 6-1, και ο ίδιος παίχτης στο 83′ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

ΑΤΤΙΚΟΣ: Λογοθέτης, Ντζέλιας, Καργιώτης, Τζίλιος (46′ Μυλωνάς), Γερακάρης, Αθανασόπουλος (46′ Δουληγέρης), Χέλμης, Ιατρού (52′ Βασιλικός), Πατσιούρας, Πλεξίδας (52′ Σμυρνιώτης), Γεωργαντής (74′ Πάσχος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κωστόπουλος, Ντίνος, Νικολάου, Νίνο (46′ Μαχαίρας), Χριστοδουλάκης, Τζίφας, Ασημινιός, Μαρκοτσάι, Καφούρος, Μήτκας, Λιβάνιος (70′ Γιαννόπουλος).