Connect with us

Γ Εθνική

Πολυβόλο ο Ελλοπιακός, 6-0 την Αγία Παρασκευή

Published

on

Με το εμφατικό 6-0 επί της Αγίας Παρασκευής για την 24η αγωνιστική του 4ου ομίλου, ο Ελλοπιακός συνέχισε την τιτάνια προσπάθεια για παραμονή στη Γ’ Εθνική.
Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τη βοιωτική ομάδα, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πλέον ρεαλιστικές ελπίδες.

Μόλις στο 3ο λεπτό η «Σάντα» βρήκε δίχτυα με τον Σεφέρι, ο οποίος όμως δεν χρίστηκε σκόρερ κατόπιν υπόδειξης για επιθετικό φάουλ στον Κυριατζή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18′ με πλασέ του Ριζάι, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, προτού απειλήσουν εκ νέου με Πρίφτι (σουτ στο 20′), Ριζάι (άστοχο σουτ στο 29′) και Μπρούνο (φάουλ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μέμα στο 34′).

Στο 39′ καταγράφηκε νέα σπουδαία επιθετική συνεργασία, με τον Παπαγεωργίου να σεντράρει και τον Χατζηλάμπρο να πιάνει καρφωτή κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Η Αγία Παρασκευή πλησίασε στη μείωση στο 45′, όταν ο Κυριατζής βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε προ του Πρίφτι.

Μέχρι το 75′, ο Ελλοπιακός προσπάθησε να απειλήσει με δύο φάουλ, στην έκβαση των οποίων η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μέμα, ενώ στο 60′ το σουτ του Χασάι πέρασε διαγώνια άουτ.

Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, αρχής γενομένης από το ψύχραιμο πλασέ του νεοεισελθόντος Αλ Ομπισάτ στο 75′.

Δύο λεπτά αργότερα, ύστερα από ωραίο 1-2 με τον Χατζηλάμπρο, ο Μάκο έβαλε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ με ψύχραιμο πλασέ.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 79′ με σουτ του Μπρούνο και ολοκληρώθηκε στο 85′ με κοντινή κεφαλιά του νεοεισελθόντος Γιάχο, έπειτα από φάουλ του Μάκου, απόκρουση του Μέμα, κατάληξη στο οριζόντιο δοκάρι και σκάσιμο της μπάλας στο έδαφος.

Στο ενδιάμεσο (82′), οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Μυτάκη.

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ: Κυριατζής, Χασάι, Βιέννας, Τσέλλος, Παπαγεωργίου (73’ Αλ Ομπισάτ), Ρεσβάνης (61’ Σαντζάκου), Μάκο, Ριζάι, Χατζηλάμπρος (81’ Γιάχο), Βρέτο (81’ Γεωργίου), Μεγάλος (73′ Σπανός).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μέμα, Καστανιώτης, Ζάχος (57′ Στυλιανόπουλος), Πρίφτι (82′ Νικολάου), Μιχαηλίδης, Μυτάκης, Δημήτρουλας, Θεοδωρίδης (69′ Νικολαΐδης), Σεφέρι, Μπουμπουλίμα (82′ Πλατυκώστας), Αντωνέας (57’ Χρυσανθακόπουλος).

ΠΗΓΗ: Liganews