Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πολυβόλο ο Ιάσονας, 7-1 εκτός τον Λαρισαϊκό

Published

on

Κάνοντας μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση ο Ιάσονας συνέτριψε με 7-1 εκτός έδρας τον Λαρισαϊκό και πέτυχε την 4η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Εφτασε έτσι τους 12 βαθμούς και είναι μόνος στην κορυφή, ενώ ο Λαρισαϊκός παραμένει χωρίς νίκη με ένα βαθμό.

Στο 5′ ο Μπαϊρακτάρης έκανε το 0-1, με τον Ξυλά στο 6′ να κάνει το 1-1. Στο 18′ ο Ανταλής με απευθείας κόρνερ (!!!) έκανε το 1-2, ενώ στο 26′ ο Αποστολόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 56′ ο Ανταλής με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 1-4, ενώ στο 60′ ήταν η σειρά του Αποστολόπουλου να ζευγαρώσει τα προσωπικά του γκολ και να κάνει το 1-5. Στο 74′ ο Λαρισαϊκός κέρδισε πέναλτι, με τον Γκουλή να εκτελεί αλλά τον Φωτάκη να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 78′ ο Μάριος Δρόσος έκανε το 1-6, ενώ στο 82′ ο Αποστολόπουλος ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ και διαμόρφωσε το τελικό 1-7 κάνοντας χατ τρικ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπάμπης Ανταλής αν και αμυντικός π’έτυχε για δεύτερο συνεχόμενο ματς 2 γκολ, ενώ σκόραρε επίσης για δεύτερο συνεχόμενο ματς με απευθείας κόρνερ!

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Αλμπουράς, Μίλλερ (54′ Παπαθεοδωρίδης), Κρητικάκης 967′ Βελισσάρης)Λιανός, Καστρίτης, Τεχοβίτης, Φαρρούκου (46′ Μάτσικας), Ξυλάς, Γκουλής, Κουτεντάκης, Καραβίτης (41′ Σακαρτζής).

ΙΑΣΟΝΑΣ: Φωτάκης, Γλέζος, Μπράβος, Σπυροπάλη, Ανταλής, Κουρεμάδας (87′ Τσιλογιάννης), Αποστολόπουλος, Πιπίνης (63′ Νίτσα), Παπαδόπουλος (46′ Κερασιώτης), Μπεκατώρος, Μπαϊρακτάρης (75′ Δρόσος).