Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Πολυβόλο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου

7-1 τα Γλυκά Νερά

Published

on

Στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας συγκάτοικο την Θύελλα Ραφήνας, βρίσκεται ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 7-1 των Γλυκών Νερών. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το. λάθος να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 4′ με τον Δογάνη. Η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους οι οποίοι ισοφάρισαν στο 11′ με τον Αθανασόπουλο. Στο 29′ ο Τσέλα έκανε το 2-1, ενώ στο 39′ ο Τσουμάνης σημείωσε το 3-1. Λίγο πριν την ανάπαυλα ήταν η σειρά του Σουσούνη να δει το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρερ γράφοντας το 4-1. Στο 53′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1, με τον Τσέλα στο 66′ να πετυχαίνει το 6-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε 2′ αργότερα ο Τσουμάνης. Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Τσαλδάρη.

 

Διαιτητής ήταν ο Μάλαμας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Λέκκας, Σινάνι (46′ Κάππος), Τσιούμας, Πατσιωνίδης (77′ Μπαλινός), Κολώνης, Τσέλα, Τσουμάνης, Τσίλης, Αθανασόπουλος, Σουσούνης (63′ Ράλλης)

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Αντωνόπουλος, Κασκάλας (70′ Παπάζογλου), Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Γιαννούλης (68’΄Ζβόλης), Λουκής, Μπούρμπουλας, Καλούδης (58′ Βασιλόπουλος), Παπακωσταντίνου, Δογάνης

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply