Connect with us

Γ Εθνική

Πολυβόλο ο Πανιώνιος, 7-1 διέλυσε τον Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Την 11η νίκη του σε 13 αγώνες πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-1 του Ερμή Ζωνιανών, για την εμβόλιμη 12η αγωνιστική της Γ ‘ Εθνικής. Το ματς διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο της Καλλιθέας, λόγω έργων συντήρησης στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι ήταν πολύ ανωτεροι από τους Κρητικούς, είχαν απόλυτα τον έλεγχο του παιχνιδιού και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη τους από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Γεωργιάδη είχε από νωρίς τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, κάτι που κατάφερε τελικά στο 24′ με κεφαλιά του Γεμιστού μετά από ωραία σέντρα του Ποτουρίδη.

Η “πολιορκία” του Ιστορικού συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, με τον Μπουρλάκη στο 44′ να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του με ωραία κεφαλιά.

Στο 56′ ήρθε και το τρίτο τέρμα, με τον Μπουρλάκη ξανά σκόρερ, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ!

Στο 62′ ο Ηλίας Ιγνατίδης για ένα ακόμα ματς έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, για το 4-0 του Πανιωνίου.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ του Κοζωρώνη, όμως οι κυανέρυθροι δεν πάτησαν φρένο!

Στο 69′ ο Πανιώνιος με σουτ του Χριστόπουλου μέσα από από την περιοχή έκανε πέντε τα τέρματα του.

Στο 82′ ο Γροντής με φοβερό μακρινό σουτ έκανε το 6-1 και στο 90′ ο Ιγνατίδης έγραψε το τελικό 7-1, με, τους φιλάθλους του Πανιωνίου να αποθεώνουμε την ομάδα στο φινάλε του αγώνα.

Πλέον άπαντες στις τάξεις του Ιστορικού στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής, όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας Εθνικό.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται στο +5 από την ομάδα του Πειραιά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παχατούρας, Ξυγκόρος, Παυλάκης, Καλύβας, Ποτουρίδης (66′ Τσιμιδόπουλος), Στούπης, Μπουρλάκης (66′ Κουφουδάκης), Πότσι (57′ Φερεκίδης), Χριστόπουλος, Γ. Γεμιστός (57′ Ιγνατίδης), Γλυνός (70′ Γροντής)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δεσποτόπουλος, Ζερβός (33′ Σαρρής), Στ. Γεμιστός, Ξηρός (37′ Πλιάτσικας), Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης, Ρουμπάκης, Κεφαλούκος (46′ Τουρνάκης), Βιτώρος (61′ Κοζορώνης), Περέιρα (46’ Λίτσκας), Κουκούλης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

ΠΗΓΗ: Panionianea.gr