Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πολυβόλο τα Σούρμενα, 5-0 την Πεύκη

Published

on

Εντυπωσιακά τα Σούρμενα συνέτριψαν την Πεύκη με 5-0 και πέτυχαν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχτεί γκολ.

Ετσι με 9 βαθμούς είναι στην πρώτη θέση μαζί με το Ηράκλειο, ενώ η Πεύκη παραμένει χωρίς νίκη με 2 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 20′ με τον Αρσενίου, ενώ στο 39′ ο Πετριτάι έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, με τον Λειβαδά στο 57′ να κάνει το 2-0. Στο 65′ ο Κωνσταντινίδης έκανε το 3-0, με τον Αρσενίου στο 69′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 75′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Ρεσούλι που υπέπεσε σε αυτό να βλέπει τη 2η κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται. Την εκτέέση ανέλαβε ο Πετριτάι, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Σούλκο, Κωνσταντινίδης, Γιεσίλι, Σετελλάρι, Μαργαρίτης, Μαρινάκης (72′ Κεφαλάς), Μακρυνόρης (79′ Σιούλης), Αρσενίου, Πετριτάι (79′ Φασούλας), Λειβαδάς (86′ Λεμονής).

 

ΠΕΥΚΗ: Αφουξενίδης, Μαρκούσης, Παπαδόπουλος, Ρεσούλι, Μπακογιάννης, Σταφούκα ( 31′ Χατζής), Μπάτσα (51′ Αμωράτης), Μπουραζάς, Βασίλι (68′ Σκόπης), Τσουκαλάς ( 51′ Βότσης), Μάρκου (68′ Τσίρος).